Berberis kopen

Berberis kopen

Berberis kopen

In de webshop van Haagplanten.net vindt u drie soorten Berberis: twee varianten van de Berberis frikartii, de Berberis verruculosa en de Berberis thunbergii (de zuurbes). De Berberis frikartii ‘Amstelveen’ en de Berberis frikartii ‘Telstar’ hebben gele tot lichtgele bloemen en later in het jaar zwarte bessen. De takken groeien dicht op elkaar en hebben veel doorns, waardoor hij ideaal is als afscherming van uw tuin. Dan weet u zeker dat er niets of niemand zomaar binnen kan komen! Snoeien van deze Berberis is echter niet zo’n prettig karwei, door deze doorns. Gelukkig hoeft u niet heel vaak te snoeien bij de berberis.

De Berberis verruculosa heeft in de herfst enkele rode bladeren. Hij wordt hoger dan andere Berberissoorten. Tot slot heeft de Berberis thunbergii extra mooie bladeren en bloemen en mooie rode of donkerblauwe bessen. Daardoor wordt hij veel geplant in tuinen en parken. Dit is een uitheemse, bladverliezende plant. U kunt bij ons zowel de groene als de rode Zuurbes aanschaffen. Wij hebben deze Berberissoorten uitgekozen op hun eigenschappen, die ze zeer geschikt maken als haagplant. Niet alleen uiterlijke kenmerken, maar ook snelle groei of de hoogte die sommige van deze planten kunnen bereiken. Het ligt er net aan waar u naar op zoek bent. De zuurbes kunt u kopen met naakte wortels of in een pot, de andere soorten alleen in een pot.

Berberis op Haagplanten.net

Berberis op Haagplanten.net

Een Berberis kopen is zeer eenvoudig op onze website. Wij hebben er alles aan gedaan om de bestelprocedure zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u. U kiest welke Berberissoort u in uw tuin wilt hebben, al zal dat nog niet zo eenvoudig zijn! Ze hebben allemaal zo hun eigen voor- en nadelen en de één is nog mooier dan de ander. Maar welke u ook kiest, de bestelprocedure is hetzelfde. U selecteert de juiste Beberis voor u en u kunt meteen omrekenen wat de prijs is voor het aantal meters aan Berberishagen dat u wilt bestellen. Geen gedoe meer met rekenmachines dus! Binnen enkele seconden weet u hoeveel u moet betalen. Dan hoeft u in principe alleen nog maar op ‘bestellen’ te klikken en u bent alweer klaar.

De volgende stappen worden door ons ondernomen. Wij nemen contact op met de kweker en controleren uiteraard iedere plant voordat hij verzonden wordt, want u verdient alleen de beste kwaliteit. Wij zijn ware experts op het gebied van haagplanten en voor minder dan perfectie gaan wij daarom ook niet. Daarnaast staan wij altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft. De meeste informatie zou u op onze site moeten kunnen vinden. Wij hebben de site zo vormgegeven dat u zo snel mogelijk bent waar u moet wezen. Maar als u dan toch nog dringende vragen heeft: stel ze ons vooral. Wij willen u heel graag informeren over onze haagplanten. Het enige wat u verder nog hoeft te doen is een zonnig plekje in uw tuin zoeken waar uw Berberis zich helemaal op zijn gemak zal voelen. De Berberis is inmiddels populair geworden bij onze klanten en wij hebben ze dan ook altijd op voorraad. Zult u binnenkort ook een Berberis van Haagplanten.net in uw tuin hebben staan?