Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Bladverliezende haag

Bij bladverliezende haagplanten hebben we het over planten die niet 100% wintergroen zijn. Dat betekent, dat deze planten hun blad gedurende de winter of in de loop van het jaar verliezen of wisselen. Van soort tot soort verschilt het tijdstip dat de plant zijn blad verliest en er nieuw blad voor in de plaats komt. Bladverliezende haagplanten zijn erg populair vanwege hun mooie blad, of hun mooie bloemen. Bent u benieuwd naar populaire soorten bladverliezende haagplanten? Bijvoorbeeld de Amberboom, Krentenboom, haagbeuk, beukenhaag, liguster, sleedoorn, vlinderstruik, hortensia, kornoelje.

Tonen als Foto-tabel Lijst

18 producten

Weergeven
per pagina
Sorteer op

Bladverliezende haagplanten in uw tuin

Bij de term bladverliezende haagplanten krijgt niet iedereen meteen een prettig gevoel. De nadruk ligt toch op “verliezen”, op de kale takken in de winter... Bij Haagplanten.net weten we beter! Bladverliezende haagplanten zijn winnaars, planten die véél geven, juist omdat ze ieder seizoen weer van uiterlijk veranderen, met mooie bloesems en prachtige kleuren. Bladverliezende haagplanten, wij genieten er van.

Wilt ook u bladverliezende haagplanten in uw tuin? Vaak zult u ze combineren met een aantal bladhoudende planten. Dat levert een prachtig gevarieerd beeld op. De bladverliezende haagplanten tekenen de seizoenen, met hun herfstkleuren en hun opvallende open structuur in de winter. In combinatie met andere planten levert dat een levendige, spannende tuin op. U kunt er naar blijven kijken en er van blijven genieten.

Bladverliezennde haagplanten bestellen

Bladverliezennde haagplanten bestellen

Onze webwinkel maakt het mogelijk om bladverliezende haagplanten online te bestellen. Onze website staat vol informatie over haagplanten, zoals over welke soorten haagplanten er zijn, en geeft een goed beeld van wat u zoal kunt bestellen ter verrijking van uw tuin. Ook soorten als de beukenhaag en de liguster, die wel met de seizoenen meegaan maar zelden hun blad echt verliezen, vindt u in deze categorie. Kijk dus maar rustig rond!

Online haagplanten bestellen is steeds gewoner geworden. Haagplanten.net heeft al vroeg gezien dat er ook voor onze branche veel te bereiken valt op het internet. We zijn inmiddels een bekende naam geworden. Of het nu om bladverliezende hagen gaat of om onze andere producten, mensen weten ons te vinden en steeds meer tuinen in heel Europa hebben we al met onze haagplanten verfraaid. Dat doet ons plezier!