Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Kant en klaar haag

Haagplanten.net biedt verschillende soorten kant en klaar hagen aan. Afhankelijk van de hoogte die uw nieuwe haag bij aanplant moet hebben, bieden wij zowel kleine als grote haagplanten aan.

Onze hagen zijn kant en klaar verkrijgbaar in verschillende soorten. U kunt kiezen uit onder andere beuken, haagbeuken, laurierhaag, taxus, klimop en een aantal andere soorten.

U kunt onze kant-en-klaar hagen direct planten. Grote haagelementen plant u direct in de tuin. Kleine haagelementen kunnen zowel in de tuin als in een bloembak (bijvoorbeeld op het balkon) geplant worden.

Voordelen:

  • Direct een mooie, volgroeide haag.
  • Gedurende het gehele jaar te planten (behalve bij vorst).
  • Het is mogelijk verschillende elementen met elkaar te combineren

Haag kant en klaar

Meer en meer vraag is er naar kant-en-klare hagen. Dat zijn haagplanten die niet in uw eigen tuin, maar ergens anders op hoogte zijn gegroeid en dus al helemaal “klaar” zijn als ze worden verzonden. U heeft meteen na planten een mooi gevormde beschutte haag. U kunt dan al direct genieten van uw nieuwe haag. Een ideale oplossing voor nieuwe, nog kale tuinen, bijvoorbeeld in nieuwbouwwijken, maar ook voor wie snel een andere uitstraling van zijn tuin wil hebben.

Wanneer u de planten in de ochtend door onze transporteur bij u geleverd krijgt, bestaat de mogelijkheid dat u in de avond van een prachtige volgroeide haag kunt genieten. Het planten van een kant-en-klare haag is wel werk waarbij enige kracht nodig is, zeker bij grote haagelementen. Tijdens het bestelproces komt u in het formulier een vraag van ons tegen of u de “Speciale ontwikkelde Plantenhaken” mee wilt bestellen, met dit gereedschap wordt het voor u samen makkelijker om de planten te verzetten. Nodig uw buren uit of werk samen met vrienden, dan lukt het snel en heeft u waar u op hoopte: een mooi beschutte, heerlijk groene tuin. U ziet meteen wat een haag kan doen!

Kant-en-klare hagen bestellen

Kant-en-klare hagen bestellen

Bij Haagplanten.net kunt u veel verschillende hagen bestellen, maar bijna altijd zijn dat hagen die, nadat u ze geplant heeft, nog hun tijd nodig hebben om te groeien. Een kant-en-klare haag is er meteen. Dat maakt ze natuurlijk ook zo aantrekkelijk. Kant-en-klare hagen zijn duurder dan gewone hagen, maar tijd is daarbij ook geld: anders had u jaren gewacht, nu heeft u meteen de haag die u besteld heeft. We merken dat klanten die afweging ook maken, kant-en-klare hagen zijn steeds populairder geworden.

In ons assortiment vindt u kant-en-klare uitvoeringen van populaire haagplanten, zoals de vertrouwde laurierhaag en de bekendste coniferen. Kant-en-klare hagen bestellen komt verder wel op hetzelfde neer als gewone hagen bestellen. U kiest de haagplant van uw voorkeur, rekent uit hoeveel haagelementen u per meter nodig heeft en daarna kan de bestelling bevestigd worden. Haagplanten.net levert snel, we hebben ongeveer 1 week nodig om te kunnen leveren. De Kant en klaar hagen komen rechtstreeks van de tuinder en worden door een transporteur bij u geleverd, het is daarom niet mogelijk om een exacte afleverdag af te spreken. De planten worden in het begin van de week gerooid en in de loop van dezelfde week geleverd. Wel proberen we zoveel mogelijk aan uw wens te voldoen. Onze klantenservice is op kantoortijden dagelijks te bereiken, voor uw vragen. Op deze manier kunt u uw planning goed voorbereiden wanneer uw haag geleverd gaat worden en u uw haag kunt planten. Zo kunt u uw tuin voorbereiden op de komst van een echte kant-en-klare haag!

Kant-en-klare haag balkon

Kant-en-klare hagen bestellen
Kant en klare hagen bestellen

Kant-en-klare hagen in pot

De kant-en-klare haag wordt in principe niet in pot geleverd. De wortels zijn steeds ondersneden geweest, zodat ze weinig plek innemen. Uiteraard zullen ze na het planten in uw tuin wel verder groeien en dieper de grond in dalen. De haag wordt dan een onderdeel van uw tuin. Bij ons worden de hagen automatisch gesnoeid, eenmaal in uw tuin moet u ze natuurlijk zelf gaan bijknippen. Voor informatie over het onderhoud kunt u gelukkig altijd op onze site terecht.

Kant-en-klare haag balkon

Als de haag kant-en-klaar in een pot geleverd wordt, dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de haag in een pot te houden en op een balkon te zetten. Dat is voor veel mensen verrassend nieuws, want haagplanten op het balkon, dat klinkt futuristisch. Met de moderne kant-en-klare hagen is het echter heel goed mogelijk. Kijk natuurlijk wel eerst na of uw haagplant veel of juist weinig zon nodig hebben – de omstandigheden op uw balkon moeten wel geschikt zijn! Let ook op de soort - is een kleine, goed te snoeien haag niet het beste voor op een balkon?

Kant-en-klaar hagen – het proces tot in uw tuin

Kant-en-klaar hagen – het proces tot in uw tuin

Welkom in de wereld van Kant en Klaar hagen, waarmee u binnen 24 uur volledige privacy rondom uw huis creeërt. Unieke en onderscheidende hagen, die vanaf dag één schitterend in vorm gesnoeid in uw tuin staan. Hoe komt zo’n kant en klaar haag tot stand?  

De teelt van kaart en klaar hagen

We nemen u mee naar het begin van het proces. Bij de start van de productie worden alleen de allerbeste jonge planten gebruikt.  Deze worden uitgeplant met de modernste satellietgestuurde machines. Door gebruik van GPS ontstaan kaarsrechte rijen, die garant staan voor een super strakke haag in uw tuin.  Na vijf tot zes jaar zijn deze plantjes uitgegroeid tot een volledige kant en klaar haag, die u kunt bestellen in de webshop van Haagplanten.net. Ieder jaar kunt u kiezen uit een breed en populair assortiment, met onder andere bekende soorten als beuk, taxus, haagbeuk en laurier.

 

Rooien van kant en klaar hagen

De vele kilometers lange rijen kant en klaar hagen laten zien dat topkwaliteit vanzelfsprekend is – en ook nog eens leverbaar in meerdere hoogtematen.  Om planten van topkwaliteit te kunnen leveren is een intensieve gewasverzorging nodig, zodat de hagen beschermd zijn tegen ziektes en plagen.  Zo bent u verzekerd van een kerngezonde haag in uw tuin. Meerdere malen per groeiseizoen worden de hagen volautomatisch gesnoeid.  Zo ontstaat een kompakte, goed vertakte en kaarsrechte haag. Al het snoeiafval wordt direkt weer in de grond verwerkt.  En zorgt zo voor extra biologische voeding van de haag.

 

Kant en klaar haag ondersnijden

De plantwortels worden tijdens het groeiseizoen meermaals met scherpe messen ondersneden. Dit zorgt voor een kompakt wortelgestel en een optimale groei. Doordat dit meerdere keren per jaar gebeurt is het mogelijk kant en klaar hagen het hele jaar door naar een tuin over te brengen. Waar ze onverstoorbaar verder groeien, alsof er niets is gebeurd. Schoffelmachines zorgen ervoor dat onkruiden en andere ongewenste planten geen kans krijgen. Deze intensieve verzorging levert de beste kwaliteit kant en klaar hagen op. Waardoor u straks in uw eigen tuin minder onderhoud nodig heeft om volop van deze haagplanten te kunnen genieten.

 

Kant en klaar hagen in uw tuin Als de haagplanten na jaren van intensieve verzorging klaar zijn voor verzending worden ze gerooid en aangeboden via onze webshop Haagplanten.net. De milieuvriendelijke kartonnen verpakking waarin de hagen worden geleverd kan met de kluit de grond in.Dit kartonnen omhulsel van de wortels verteerd in de grond na verloop van tijd. Echter leveren wij ook kant en klaar hagen in zwarte zakken. Deze zakken moeten echt verwijderd worden.  Door de hoeken van deze zakken met een scherp mes open te snijden, verwijdert u de zakken makkelijk van het wortelgestel. Op deze manier hoeft u de wortels niet te beschadigen.  De afbeeldingen in op onze Website zien we vaak al of de kant en klaar hagen in een Kartonnen verpakking of in zwarte zakken geleverd worden. Na het verzendklaar maken gaan de kant en klaar haag elementen op transport. Misschien wel naar úw tuin!

Direct shoppen? Maak uw keuze:

Grote Haagelementen   Kleine Haagelementen   Potgekweekte Haagelementen