Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Gemengde haag

Waarom kiezen voor een haag van slechts één soort planten? Met de haagplanten van Haagplanten.net maakt u schitterende gemengde hagen. Alle pakketten zijn zorgvuldig samengesteld, zodat het eindresultaat altijd een mooie haag is. Van bloeiende hagen tot hagen die geschikt zijn voor insecten en vogels: Haagplanten.net heeft de juiste haagplantenmix voor u.

Haagplanten gemengd planten

Een haag bestaat meestal uit één haagplant. Dat geeft een mooi, rustig beeld, maar het kan ook wel erg massief ogen. Variatie is natuurlijk ook erg mooi. Steeds meer klanten laten hun haagplanten gemengd planten, dus door elkaar. Op die manier heeft u een haag staan die een boeiende aaneenschakeling van kleuren, tinten en vormen biedt en het hele jaar door boeiend blijft. Gemengde hagen kunt u eenvoudig bestellen bij Haagplanten.net. Bij ons vindt u gemengde hagen met onder andere laurier, beuk, buxus, haagbeuk en taxus

Een gemengde haag is eigenlijk een tuin op zich. De professionals van Haagplanten.net hebben hun uiterste best gedaan om de mooiste planten bij elkaar te zoeken en op die manier zijn er verschillende gemengde hagen ontstaan die we nu aanbieden in onze webwinkel. Elke gemengde haag heeft weer een eigen karakter. Haagplanten gemengd planten is rekenen met de natuur: een mooie haag voor vogels, voor mensen, voor uw tuin als geheel, dat is waar we naar streven!

Hagen veranderen in de loop van het jaar: zomer, herfst, winter en voorjaar volgen elkaar op. Een goed samengestelde gemengde haag laat het verloop van de seizoen zo mooi mogelijk zien. De overgangen zijn elegant, de kleuren opvallend, de haag zal nooit vervelen.

Haagplanten gemengd planten

Gemengde hagen kopen

De gemengde hagen nemen een eigen plekje in in de webwinkel, maar verder zijn ze niet anders dan onze andere producten. Dat betekent dat u onze gemengde hagen met het grootste gemak kunt bestellen. Ze worden snel geleverd en kunnen meteen in uw tuin worden aangeplant. Zo geniet u gauw van de rijkdom van een kleurrijke, evenwichtige gemengde haag.

Gemengde hagen zijn haagpaketten. Dat betekent dat u in één keer genoeg haagplanten krijgt opgestuurd om er een haag van een aantal meter lang mee neer te zetten. Per product geven we aan hoeveel meter het pakket in beslag neemt. U hoeft dus zelf niet na te gaan hoeveel planten u nodig heeft, dat hebben wij al voor u gedaan. Een gemengde haag, dat is meteen een compleet beeld!