Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Leibomen

Leibomen en vormbomen zijn niet weg te denken in een geslaagd tuinontwerp. Zowel in kleine tuinen als op grotere landerijen creëren ze een gevoel van stijl en elegantie. Met leibomen en vormbomen kunt u meer privacy creëren, maar ook op natuurlijke wijze uw tuin indelen.

Wij verkopen zowel aan particulieren als aan bedrijven. Haagplanten.net werkt uitsluitend met de allerbeste kwekers. Iedere boom die u van haagplanten.net koopt is speciaal op kwaliteit geselecteerd. Zodat u zeker weet dat u een boom krijgt waar u nog erg lang plezier van heeft! De leibomen worden in de winter voorzichtig uit de grond gehaald. De beste takken worden op voorgevormde bamboe rekken gebonden, om vervolgens verder te kunnen groeien als leivorm. Vers geleide bomen zijn nu klaar voor de verkoop.

Leiboom-Carpinus-Betulus Met een gevoel van overdaad als bijkomende beloning.

Haagplanten.net biedt al meer dan twintig jaar een breed scala aan leibomen en vormbomen: van beuken en carpinus, tot lindes en nog veel meer! Er is keuze voor ieder budget: wij leveren vers geleide bomen, maar ook bomen die al drie jaar zijn voorgeleid. Voorgeleide bomen worden teruggeplant en op de kwekerij verder gekweekt.

Pas na twee tot drie jaar intensieve verzorging zijn de voorgeleide bomen klaar om naar hun definitieve bestemming te verhuizen. Voordat een boom wordt vrijgegeven voor verkoop ondergaat deze een strenge kwaliteitscontrole.

Iedere geselecteerde boom wordt met een speciale machine voorzichtig uit de aarde gehaald. Vervolgens wordt er met de hand een jute doek om de kluit gebonden, om de wortels te beschermen. De boom is nu optimaal voorbereid voor de reis naar uw tuin.

Het vakmanschap en de zorg en aandacht van onze kwekers zorgen voor bomen van topkwaliteit. Ze staan garant voor ongeëvenaarde stijl en elegantie in iedere tuin! Nu u iets meer te weten bent gekomen over vormbomen kunt u een keuze gaan maken uit Vers geleide bomen of Voorgeleide bomen.