Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Plantenbakken

Op Haagplanten.net bieden wij u een compleet pakket haagplanten aan om in uw tuin te planten, maar ook op uw balkon, dakterras, binnenplaats of tuinterras kunt u zorgen voor privacy. Dit doet u door het plaatsen van kant-en-klaar-haagelementen in de door ons speciaal geselecteerde plantenbakken voor hagen. Ook bieden wij andere vormen en afmetingen plantenbakken aan voor het solitair plaatsen van planten of bomen. U heeft een ruime keuze tot uw beschikking, zodat u de plantenbakken kunt kiezen die het beste bij uw stijl en situatie passen. Onze plantenbakken hebben ieder hun eigen sfeer. De plantenbak moet namelijk passen bij de uitstraling van uw tuin. Wij bieden verschillende stijlen, maten, kleuren en vormen aan. 

Verschillende stijlen plantenbakken

Onze plantenbakken worden onderverdeeld in drie verschillende stijlen: natuurlijke uitstraling, betonlook en strak & modern. Ze zijn allemaal gemaakt van kunststof, maar door de verschillende afwerkingen geeft het een compleet andere sfeer. De plantenbakken met natuurlijke uitstraling gaan door de zachte kleuren op in de natuurlijke omgeving. De betonlook heeft de robuuste uitstraling van beton, maar is door het gebruik van kunststof gemakkelijk te verplaatsen. De stijl strak & modern beschrijft eigenlijk zichzelf. Prachtige strakke plantenbakken met een moderne en chique uitstraling.

De plantenbakken zijn gemaakt van glasvezelversterkt kunststof (GVK) of polyester. Ze zijn hierdoor licht van gewicht maar wel stevig. De plantenbakken zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt van de beste materialen. Ze zijn daarnaast vorstbestendig en UV-bestendig. Ze komen de winter en zomer dus gemakkelijk door zonder te verkleuren of te breken. Om dit te garanderen ontvangt u vijf jaar fabrieksgarantie op de plantenbakken.

Plantenbakken balloon sfeer foto

Plantenbakken bestellen

Op Haagplanten.net kunt u de verschillende soorten plantenbakken eenvoudig bestellen in combinatie met de door u uitgekozen (haag)planten of bomen. De bestelprocedure is eenvoudig. U kiest eerst de stijl die het beste bij u past: natuurlijke uitstraling, betonlook of strak & modern. Vanuit hier krijgt u de keuze uit verschillende vormen, afmetingen en kleuren. De vormen, kleuren en afmetingen kunnen per stijl verschillen. 

Haagplanten.net levert snel, is betrouwbaar en biedt de beste service. U hoeft slechts te kijken naar de beoordelingen van onze tevreden klanten om hiervan overtuigd te raken. Wij zorgen voor het contact met de kweker en kwaliteitscontrole, u hoeft slechts uw bestelling af te wachten. Heeft u verder behoefte aan advies over de keuze van uw plantenbakken in combinatie met onze haagplanten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan u graag te woord.

Plantenbakken sfeerfoto tuin