Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Voorgeleide Leibomen

Haagplanten.net is de online specialist in haagplanten in de breedste zin van het woord. We bieden niet alleen gewone haagplanten aan, maar ook leibomen, bomen waarvan de takken in een mooie, kunstzinnige vorm zijn geleid. Bijzonder is dat wij deze leibomen ook voorgeleid aan kunnen bieden, en wel op deze pagina; hier leest u dus precies wat wij onder voorgeleide leibomen verstaan.

Voorgeleide leibomen direct van de kwekerij

Voorgeldiede leibomen Leibomen (of vormbomen) verkrijgen hun typische vorm doordat ze geleid worden: door goed snoeien en het manipuleren van de groeirichting krijgen deze bomen een vorm die er haast als architectuur uitziet. Het spreekt voor zich dat het leiden van leibomen een karwei van de lange adem is. Wij merken dat veel tuinbezitters leibomen wel mooi vinden, maar geen zin hebben om jaren bezig te zijn voor ze zelf zo'n mooie geleide bomenrij in hun tuin hebben. Daarom zijn er voorgeleide leibomen.

Bij voorgeleide leibomen is het proces van snoeien, leiden en beïnvloeden van de groei al helemaal doorlopen op de kwekerij, dáár hebben de bomen dus al hun vorm gekregen. Het enige wat er nog moet gebeuren is ze te verplanten, van de kwekerij naar uw tuin, en dat is de stap die wij van Haagplanten.net voor u zetten. Bij ons bestelt u voorgeleide leibomen en wij zorgen dat die bomen voorgeleid en wel bij u bezorgd worden.

 

Voorgeleide leibomen online

Haagplanten.net is een webshop, wij verkopen de haagplanten en leibomen die groeien op de kwekerijen waar we mee samenwerken online aan u. Online leibomen kopen is sterk in opkomst, en met die opkomst neemt ook de vraag naar exclusievere producten als voorgeleide leibomen toe. Door onze manier van werken kunnen wij de beste voorgeleide leibomen van de beste kwekerijen toch voor een nette prijs online aanbieden.

Op onze website vindt u veel verschillende groenblijvende leibomen in verschillende vormen. De klassieke leilinde in leivorm zit daar natuurlijk gewoon bij, maar we kunnen ook minder klassieke vormen bieden, zoals de dakvorm (parasolvorm) en de blokvorm. Online verkennen we zo oude en nieuwe vormen, bekende en onbekende bomen, zodat er voor u meer dan ooit inspiratie is om uw tuin nog verder te verfraaien, met leibomen, maar wie weet ook wel met de vele haagplanten die we aanbieden.

Wilt u graag meer weten over onze bomen? Lees dan onze informatie over bijvoorbeeld boomkwekerijen of online bomen kopen.