Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Planten online kopen

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer webshops actief geworden op internet. Webshops die alles verkopen dat maar verzonnen kan worden: kleding, elektronica, kunstwerken, meubels, enzovoort. Door het toenemen van het aantal webshops neemt ook de concurrentie toe. Bedrijven proberen dezelfde producten te verkopen voor lagere prijzen dan de rest en tegelijk ook winst te maken. Het internet is een slagveld geworden waar de strijd om het goedkoopste product eeuwig doorgaat. Toch zouden wij zonder het internet nergens zijn. Zonder internet zouden wij onze haagplanten niet in meerdere Europese landen kunnen aanbieden, terwijl wij onze thuisbasis in Nederland hebben. Online planten kopen, daar weten wij inmiddels alles van. Wij onderscheiden ons van andere webshops doordat wij verder gaan.

Wij geven onze klanten tips over hoe zij hun haagplanten moeten verzorgen en informatie over welke haagplanten geschikt zijn voor in een bepaalde soort tuin. Verder richten wij ons uitsluitend op haagplanten. Door ons op een specifiek onderdeel van de plantenwereld te richten hebben wij een grote kennis opgebouwd, die ons in staat stelt de beste haagplanten te kweken voor onze klanten.

Planten kopen op Haagplanten.net

Planten kopen op Haagplanten.net

Wij hebben onze website zo overzichtelijk en aantrekkelijk mogelijk gemaakt en passen regelmatig onze informatie aan, zodat we altijd up to date zijn. Wanneer u onze webpagina opent ziet u als eerste ons handige keuzemenu. Via dit menu komt u binnen een aantal seconden terecht op de pagina waar u naar op zoek bent. Stel dat u bijvoorbeeld een hortensia wilt aanschaffen. Onder het menu ‘Bladverliezende haag’ ziet u de hortensia staan. Klikt u daarop, dan komt u direct op de pagina met informatie over de hortensia terecht, vergezeld van professionele foto’s die de hortensia van haar mooiste kanten laten zien. U ziet ook de verschillende soorten hortensia’s die wij verkopen op een rijtje staan. Laten we er even vanuit gaan dat de hortensia ‘Bodensee’ uw voorkeur heeft. Klikt u hierop, dan komt u op de aparte pagina van de hortensia ‘Bodensee’, waarop u specifieke informatie over deze hortensiasoort kunt vinden, met daarbij een kort overzicht van de voor-en nadelen en eigenschappen. Wanneer u naar beneden scrolt ziet u dat wij de hortensia als potplant verkopen. U kunt direct uitrekenen hoeveel u moet betalen voor het aantal meters dat u wenst aan te schaffen.

Onze haagplanten verkopen wij als potplant, met naakte wortel, met kluit of als kant-en-klaar-haag. Haagplanten met naakte wortels of met kluit moet u zelf in de grond planten en opkweken. Kant-en-klaar-hagen zijn echter al volgroeid en na het planten heeft u direct het resultaat waar u normaal gesproken maanden op moet wachten. Waar u voor kiest is uiteraard persoonlijk. Een ervaren tuinier vindt de uitdaging van het opkweken misschien interessant, terwijl iemand die niet zulke groene vingers heeft liever kiest voor eenvoud en gemak. Ook als u geen tuin heeft maar een balkon of terras kunt u genieten van haagplanten in pot. Omdat wij aan iedereen kunnen leveren hebben wij een sterke klantenbasis opgebouwd, waar iedere dag alleen maar meer klanten bijkomen. Bepaalde klassieke haagplanten zoals de taxus, de buxus en de liguster zijn altijd favoriet bij onze klanten. Ook verkopen wij leibomen en bodembedekkers in de vorm van plantenmatten.

Soorten haagplanten

Soorten haagplanten

Met haagplanten kunt u zoveel kanten op dat de mogelijkheden haast eindeloos zijn. Er zijn wintergroene haagplanten zoals de buxus, die ideaal zijn om een strakke haag van te maken en waar u het hele jaar door plezier van heeft. Wintergroene haagplanten zijn vaak de soorten waar mensen aan denken wanneer ze aan een haag denken, maar wij zijn er om daar verandering in te brengen. Dat hagen niet onderdoen voor bloeiers laten onze bladverliezende haagplanten wel zien. Zij veranderen per seizoen van uiterlijk en brengen daarmee variatie aan in uw tuin. Vaak zijn dit de haagplanten met de mooiste bloemen en vruchten. Denk bijvoorbeeld aan de vlinderstruik. In de herfst verkleuren de blaadjes van bladverliezende haagplanten en heeft u opeens een bonte haag in uw tuin.

Naast de natuurlijke variatie die deze haagplanten bezitten kunt u ze ook zelf naar uw eigen smaak aanpassen. Dit doet u door middel van vormsnoei. Om goed te kunnen snoeien moet u ten eerste in het bezit zijn van een goede heggenschaar, of deze nu elektrisch is of niet. Verder moet u weten wat en hoeveel u moet snoeien. Sommige haagplanten verdragen een flinke snoeibeurt, andere moeten zo veel mogelijk met rust gelaten worden. Wij helpen u hiermee uiteraard op weg, maar het is verstandig verschillende bronnen te raadplegen om zeker te weten dat u weet waar u mee bezig bent. En: oefening baart kunst. Het kost immers jaren om ergens expert in te worden. Dus u kunt het beste direct aan de slag gaan en de haagplanten uitzoeken die bij u passen. Zien wij u terug in onze webshop?

Buxusvervangers online kopen

Buxusvervangers online kopen

Naast de vele leibomen, bodembedekkers, bladhoudende en bladverliezende planten die u online bij Haagplanten.net koopt, bent u bij ons ook voor buxusvervangers aan het juiste adres. Buxus vervangers zijn wintergroene planten waarmee u uw tuin op een prachtige manier kunt aankleden. Ze lijken op het eerste gezicht erg veel op de eens zo geliefde buxus, maar zijn niet vatbaar voor buxusziekten. Ook de buxusrups toont geen interesse in buxusvervangers: ze kunnen enkel overleven op het sap uit het buxusblad.

U koopt de meest uiteenlopende buxusvervangers online bij Haagplanten.net. Van de diverse, schitterende soorten Japanse hulst tot Chinese kamperfoelie en Japanse kardinaalsmuts. Met deze planten kunt u uw tuin een geheel andere uitstraling geven, maar houdt u tegelijkertijd de vervelende ziekten en plaagdieren waar de buxus mee kampt buiten de deur. Buxus vervangers zijn geschikt voor vormsnoei, maar ook voor het aanleggen van lage haagjes of een wat hogere, wintergroene tuinafscheiding.