Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Leivorm

Bij leibomen is, dat zegt de naam natuurlijk al, de leivorm de meest klassieke. Dit is de leiboom waar de meeste mensen aan zullen denken als ze van het begrip horen: een boom met geleide takken in één richting, die daardoor weinig breedte inneemt en vaak als erfafscheiding wordt geplant. Het lijnenspel is strak en daardoor aantrekkelijk, hoewel niet iedereen het even fraai vindt, er zijn ook andere soorten leibomen met een losser of breder uiterlijk.

Leibomen in leivorm voorgeleid

Op deze pagina bieden wij voorgeleide leibomen in leivorm aan. Het gaat dan om bomen die hun typische vorm hebben gekregen op de kwekerij en al tot wasdom zijn gekomen. Als u deze bomen plant heeft u dus direct het beoogde effect. Voor wie op ziet tegen het zelf leiden van de leibomen, of direct een mooie leibomenhaag wil planten (bijvoorbeeld in een verder nog kale tuin), zijn deze voorgeleide leibomen natuurlijk een uitkomst.

Het zal niet verrassen dat voorgeleide leibomen een hogere waarde hebben dan bomen die u zelf nog moet leiden. Voorgeleide leibomen zijn een investering in geld, leibomen van het andere type, de versgeleide leibomen, zijn meer een investering in tijd. Bij Haagplanten.net kiest u zelf wat uw voorkeur heeft, wij kunnen zowel versgeleide als voorgeleide leibomen in leivorm leveren.

Leibomen in leivorm online

Leibomen in leivorm online

Op deze pagina kunt u de voorgeleide leibomen in leivorm online bestellen. Wij hebben namens u contact met de kwekerijen waar deze bomen voorgeleid worden. Doordat de lijnen kort zijn kunnen wij dit vrij exclusieve product toch voor een goede prijs aanbieden, zoals u dat van Haagplanten.net gewend bent. De klassieke leibomen worden zo dankzij de moderne techniek weer gemakkelijk verkrijgbaar.

Online planten bestellen was een aantal jaren geleden nog iets waar consumenten bij aarzelden en nog steeds horen we van onze klanten wel dat ze in eerste instantie niet wisten, of ze zo'n grote aankoop wel online wilden doen. We hopen dat onze goede reputatie en de vele informatie die we op onze website bieden die twijfel kunnen wegnemen, ook bij wie leibomen in leivorm bij ons bestelt.