Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Dakvorm

Met leibomen in dakvorm kiest u voor leibomen die weliswaar, zoals iedere leiboom, in een vooraf bepaalde vorm geleid zijn, maar toch een wat lossere aanblik bieden. De dakvorm wordt ook wel als een parasolvorm omschreven. Leibomen in dakvorm hebben daardoor iets uitbundigs, waardoor ze bijzonder geliefd zijn, ook bij tuinliefhebbers die zich in de traditionele leivorm wat minder kunnen vinden. Bij Haagplanten.net kunt u deze leiplatanen of vormbomen zowel voorgeleid als versgeleid afnemen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Weergeven
per pagina
Sorteer op

Leibomen dakvorm voorgeleid

Voorgeleide leibomen in dakvorm hebben op de kwekerij al, onder deskundige begeleiding, de vorm gekregen die u voor ogen heeft. Als u ze in uw eigen tuin plant hoeft u dus geen extra tijd meer te investeren in het verkrijgen van de fraaie dakvorm (of parasolvorm), de boom heeft deze vorm dan al en het effect is er dus meteen. In dit opzicht zijn voorgeleide leibomen dus vergelijkbaar met de kant-en-klare hagen die ook worden aangeboden door Haagplanten.net.

Op de kwekerij wordt de dakvorm bereikt door de boom, terwijl die tot wasdom komt, jaarlijks terug te snoeien tot een horizontaal dak. U kunt dit natuurlijk ook zelf doen, in dat geval kunt u een versgeleide leiboom kopen – u heeft aan zo'n boom meer werk, maar betaalt vanzelfsprekend ook minder. De keuze tussen voorgeleid en versgeleid laten we bij Haagplanten.net steeds aan u, zo bepaalt hoeveel geld dan wel tijd u investeert in de leibomen in uw tuin.

Leibomen dakvorm online bestellen

Leibomen dakvorm online bestellen

Onze website maakt het mogelijk leibomen in dakvorm online te bestellen. De voorgeleide leibomen betrekken wij rechtstreeks van de kwekerij waar ze groeien, Haagplanten.net kan u dus steeds de beste kwaliteit zonder tussenstappen leveren, en zo berekenen wij, ook voor een speciaal product als voorgeleide leibomen, een goede leibomen prijs.

Haagplanten.net doet meer dan alleen leibomen verkopen. Veel groter nog is ons assortiment haagplanten. Daarnaast bieden we informatie over de bomen die we aanbieden. Dat maakt dat onze website voor iedereen die zich met tuinieren bezig houdt interessant is. Juist door exclusieve producten als leibomen aan te bieden laten we zien dat wij de tuinliefhebber meer kunnen bieden dan menigeen online verwacht.