Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Blokvorm

Leibomen in blokvorm combineren de massa van een gewone boom met het gestyleerde lijnenspel van een leiboom: ze zijn breder dan klassieke leibomen, of leibomen in schermvorm, bieden zo ook meer schaduw en beschutting, maar hun vorm is nadrukkelijk strak (“blokvorm”) en op die manier is hun schoonheid ook architectonisch, als die van een kunstobject – daarin ligt de charme van leibomen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Weergeven
per pagina
Sorteer op

Leibomen in blokvorm voorgeleid

Leibomen bestaan in een versgeleide en een voorgeleide uitvoering. De laatste versie wordt op deze pagina aangeboden: het zijn bomen die op de kwekerij al hun gewenste blokvorm hebben gekregen. Als u ze plant geven ze dus direct het gewenste resultaat. De blokvorm is dus al volgroeid als u deze leibomen in uw tuin plant.

Voorgeleide leibomen in blokvorm zijn bij uitstek geschikt voor nieuwe, nog kale tuinen, waar ze in een mum van tijd kleur en leven brengen. Ze kunnen geplant worden in combinatie met andere struiken en heesters. Bij Haagplanten.net is het namelijk mogelijk veel verschillende haagplanten als kant-en-klare haag, die op de kwekerij is volgroeid, aan te schaffen, net zoals de voorgeleide leibomen die we aanbieden.

Voorgeleide leibomen in blokvorm bestellen

Voorgeleide leibomen in blokvorm bestellen

Haagplanten.net is een online leverancier van haagplanten en leibomen. Leibomen kopen gaat zeer gemakkelijk en snel. De voorgeleide leibomen die u bij ons bestelt zijn op de beste kwekerijen tot wasdom gekomen en voldoen aan de strenge eisen die wij zelf aan onze producten stellen. Ze zijn zeer geschikt om in de tuin te worden geplant. Haagplanten.net maakt het zo laagdrempelig om deze bijzondere bomen in uw eigen tuin te planten.

Onze leibomen in blokvorm zijn geschikt voor het klimaat en de omstandigheden in onze streken. Hieronder ziet u welke boomsoorten we op dit moment aanbieden. Behalve leibomen in blokvorm bieden we ook de klassieke leivorm en de leibomen in schermvorm aan; verder kunt u bij ons ook voorgeleide leibomen in dakvorm vinden. Er is dus veel te kiezen!