Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Schermvorm

Leibomen worden in schermvorm geplant als het de bedoeling is dat ze de nodige privacy en beschutting leveren. De schermvorm is bij leibomen minstens zo klassiek als de leivorm. Bij Haagplanten.net kunt u leibomen in schermvorm zowel versgeleid als voorgeleid kopen; op deze pagina stellen we u de voorgeleide leibomen in schermvorm voor.

Voorgeleid schermvorm

Een schermvorm biedt veel beschutting en een voorgeleide schermvorm biedt die beschutting direct: deze leibomen zijn al mooi blikdicht, u hoeft er zelf dus niet meer aan te werken, ze worden geleverd zoals u ze wilt hebben. De schermvorm biedt ook direct veel massa, de leibomen zullen dus de gewenste schaduw bieden en uw tuin meteen een verzorgde, complete aanblik geven.

De keuze voor voorgeleide leibomen in schermvorm wordt vaak gemaakt bij tuinbezitters die een nieuwe, nog kale tuin in te richten hebben. Omdat deze leibomen al op de kwekerij hun vorm gekregen hebben leveren ze meteen dat wat u voor ogen heeft. Leibomen in schermvorm passen goed bij heel verschillende soorten tuinen, zowel in een landelijke tuin met veel groen als in een stadse tuin komen ze tot hun recht; ook dat maakt dit type leibomen geliefd.

Voorgeleide leibomen in schermvorm bestellen

Voorgeleide leibomen in schermvorm bestellen

Leibomen worden vaak nog als een ingewikkeld product gezien, iets voor de echte expert. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Bij voorgeleide leibomen hebben andere experts het werk al voor u gedaan. Bovendien hoeft u geen ingewikkelde zoektocht naar deze bomen te ondernemen, u kunt ze gewoon online bestellen. Bij Haagplanten.net hebben we de kennis en kunde in huis om leibomen in schermvorm voorgeleid en wel bij u te leveren. Zo makkelijk kan het dus zijn!

Haagplanten.net is een online specialist in, dat zegt de naam al, haagplanten. U kunt hier heel goed leibomen kopen. Leibomen zijn dus zeker niet ons enige product. Ook bij de reguliere haagplanten bestaat bij ons de mogelijkheid om deze „voorgeleid” te bestellen, in dat geval spreken we van een kant-en-klare haag. Zeker als u bezig bent een nog kale tuin in te richten kunt u bij ons dus voor meer dan alleen voorgeleide leibomen terecht. Kijk gerust eens rond in de webshop!