Goedkope haagplanten

Goedkope haagplanten

Wilt u graag haagplanten aanschaffen, maar dan wel voor een zacht prijsje? Dat kan bij Haagplanten.net. Natuurlijk zijn onze haagplanten al redelijk geprijsd, aangezien wij ons best doen om u Goedkope haagplanten aan te bieden. Wij houden altijd rekening met de behoeftes van onze klanten en laten hen niet de hoofdprijs betalen. Ons doel is immers om haagplanten bij iedereen geliefd te maken en de Europese tuinen ermee te vullen. Verder is Haagplanten.net een webshop, wat betekent dat u de haagplanten direct via ons koopt. Dat haalt de prijs ook flink omlaag. Toch verschillen de prijzen soms erg per plant. Dit ligt aan de zeldzaamheid van de soort en de ‘moeilijksheidsgraad’. Kost het de plantenkwekerij veel moeite om de plant te kweken of vereist zij een erg specifieke verzorging, zoals een bepaald soort bodemtype? Dan gaat de prijs omhoog. Ook moet u daar nog transportkosten en dergelijke bij rekenen. Wij zijn gevestigd in Nederland. Woont u in het buitenland, dan zult u uiteraard duurder uitkomen.

Met behulp van de bovenstaande informatie kunnen wij afleiden dat snelgroeiende haagplanten in principe het goedkoopst zijn. Dit zijn haagplanten zoals de liguster en de thuja. Want hoe sneller haagplanten gekweekt kunnen worden, hoe groter het assortiment bij de kweker wordt. Een grote oplage betekent automatisch goedkopere prijzen. Mocht de liguster ooit getroffen worden door een zeldzame ziekte, dan wordt de liguster schaarser en gaan de prijzen omhoog. Een algemeen economisch begrip. Maar ook onze meest populaire haagplanten, zoals de buxus sempervirens, zijn vrij goedkoop. Als de buxusziekte voorkomt in uw regio, zijn buxusvervangers echter een betere optie. Dit omdat zij makkelijk te onderhouden zijn en er zo ontzettend veel behoefte aan is dat wij niet achter kunnen blijven en de prijzen laag moeten houden. Dit werkt dan natuurlijk weer in uw voordeel.

Veel klanten die bestellen bij Haagplanten.net zijn bedrijven, die vaak grote bestellingen doen, veel meer dan de gemiddelde consument. Vandaar dat de prijs bij een groot aantal stuks naar beneden gaat. U kunt wanneer u voor uw eigen tuin inkoopt heel eenvoudig uitrekenen hoeveel stuks u nodig heeft om bijvoorbeeld een haag van drie meter te creëren. Bij veel van onze haagplanten komt u dan uit rond de 15 stuks. Meer dan 15 stuks levert u al een flinke verlaging van de prijs op. Dus eigenlijk profiteert u meer van onze lage prijzen als u veel tegelijk bij ons bestelt.

Assortiment van Haagplanten.net

Assortiment van Haagplanten.net

Klanten loven onze website vaak, omdat wij een goede balans hebben tussen de populaire planten waar altijd vraag naar is en wat zeldzamere soorten. Deze soorten kan men niet altijd vinden in de gewone tuincentra, dus daarom komt men graag bij ons zijn haagplanten bestellen. Wij houden concurrerende prijzen aan, maar kijken ook naar de waarde van een haagplant. Kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit en daar hangt een prijskaartje aan.