Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Schermvorm

Met versgeleide leibomen in schermvorm laat u in een tuin een massieve leibomenhaag groeien die voor veel beschutting en privacy zal zorgen. De bomen die u bij Haagplanten.net koopt zijn op de kwekerij voorbereid om als leiboom te worden geplant, zodat u ze met succes kunt laten groeien in de door u gewenste schermvorm. Het resultaat heeft u dus zelf in de hand!

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Weergeven
per pagina
Sorteer op

Versgeleide leibomen in schermvorm

Versgeleide leibomen in schermvorm zijn bomen die al wel zijn voorbereid op het uiteindelijke proces van het groeien en bijgesteld worden tot een echte leiboom, maar die vorm nog niet zelf gekregen hebben. Het is de bedoeling dat u deze bomen verzorgt tot ze hun schermvorm helemaal hebben, op de kwekerij is alleen het voorbereidende werk gedaan. Deze bomen zijn aanmerkelijk goedkoper dan voorgeleide leibomen, die op de kwekerij al volgroeid zijn en alleen nog verplant moeten worden.

Bij Haagplanten.net laten we u de keuze: we bieden zowel voorgeleide als versgeleide leibomen in schermvorm aan. Natuurlijk is die keuze persoonlijk, veel zal afhangen van de omstandigheden. Is uw tuin nog vrij kaal, bijvoorbeeld omdat u in een nieuwbouwwijk woont? Dan valt er veel te zeggen voor voorgeleide leibomen in schermvorm, die meteen resultaat geven. Maar als u graag tuiniert en de tijd hebt om de haag zelf te leiden, dan is een versgeleide leibomenhaag goedkoper en ook leuker.

Leibomen in schermvorm online

Leibomen in schermvorm online

Haagplanten.net biedt haagplanten en leibomen online aan. We zijn een webshop, maar we zijn meer dan dat: wij zijn de schakel tussen uw tuin en de professionele kwekerijen waar de versgeleide leibomen vandaan komen.