Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Leivorm

Met versgeleide leibomen in leivorm zet u de eerste stap om uw tuin te verfraaien met een klassieke leibomen haag. Het gaat in dit geval om bomen die op de kwekerij al zijn voorbereid om bij u verder te groeien in de typische leivorm, een structuur van rechte horizontale lijnen die, als de haag eenmaal vergroeid is, een zeer aantrekkelijke erfafscheiding zal vormen (of bijvoorbeeld de afscheiding van uw terras is).

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Weergeven
per pagina
Sorteer op

Versgeleide leibomen in leivorm

De bomen die we op deze pagina aanbieden zijn leibomen die versgeleid zijn. Dat wil zeggen, dat ze op de kwekerij wel zijn voorbereid om tot leibomen uit te groeien, maar dat ze nog niet volgroeid zijn. U zult deze bomen dus zelf verder moeten begeleiden om het gewenste resultaat te bereiken. Versgeleide leibomen in leivorm zijn dus een eerste stap, de uiteindelijke haag maakt u zelf en dat is natuurlijk leuk om te doen.

Bij Haagplanten.net hebben we ook contact met tuinbezitters die liever in één keer een volgroeide leibomenhaag planten. Voor hen bestaan er voorgeleide leibomen: bomen die op de kwekerij al helemaal tot volwaardige leibomen in leivorm zijn uitgegroeid. Dergelijke leibomen zijn vanzelfsprekend kostbaarder dan versgeleide leibomen, maar u heeft wel sneller resultaat. Bij Haagplanten.net kunt u dus zelf de keuze tussen beide maken.

Leibomen in leivorm versgeleid bestellen

Leibomen in leivorm versgeleid bestellen

Haagplanten.net heeft goed contact met de beste kwekerijen, ook met die kwekerijen die zich in leibomen gespecialiseerd hebben. Hierdoor kunnen wij versgeleide leibomen aanbieden voor een gunstige prijs. We zijn als het ware de tussenpersoon tussen u en de kwekerij, en we zijn online, dus u kunt bij ons altijd terecht, waar u ook bent en wanneer u ook online bent. Zo maken we het bestellen van leibomen gemakkelijker dan ooit.

Als u er voor kiest om uw leibomen in leivorm versgeleid te bestellen, dan zorgen wij voor alle stappen die er dan genomen moeten worden: het contact met de kwekerij, de kwaliteitscontrole, de verzending en de levering. U zult merken dat dit proces snel en efficiënt verloopt. Haagplanten.net is inmiddels in heel Europa actief, dus aan kennis en ervaring ontbreekt het ons niet.