Haagpakket blote wortel

 1. Hoge bloeiende haag 1 (30-60 cm)
  € 50,00
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  4.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  Haagpakket blote wortels

  Directe levering

 2. Haagpakket in pot

 3. Hoge bloeiende haag 1 (30-60 cm)
  € 80,60
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  4.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  Haagpakket in pot

  Directe levering

Meer over onze bloeiende haag

Meer over onze bloeiende haag

Naast losse haagplanten verkopen wij ook pakketten om gemengde hagen mee te maken. Want er zijn zoveel soorten haagplanten dat het helemaal niet nodig is om maar voor één soort te kiezen. Waarom niet combineren? Bij het creëren van een gemengde haag moet u er echter wel op letten dat niet alle soorten hagen samengaan. De ene haag groeit beter in een droge grond, de ander heeft juist veel vocht nodig. Ook moet u er rekening mee houden dat hagen verschillende groeiseizoenen hebben en dat ze bladverliezend of juist wintergroen kunnen zijn.

Gelukkig hebben wij het voorbereidende werk al voor u gedaan. Wij hebben voor onze gemengde haagpakketten soorten geselecteerd die goed bij elkaar passen, zowel qua eigenschappen als qua uiterlijk. Zo verkopen wij ook verschillende haagpakketten om een Bloeiende haag mee te maken. In het pakket dat hieronder wordt besproken zult u verschillende bloeiende hagen vinden die tot drie meter hoog kunnen worden en zeker vier tot vijf meter breed. Deze haagplanten zijn dus erg geschikt om een dichte, informele haag mee te creëren. Daarnaast zijn het stuk voor stuk bloeiers die de meest prachtige en kleurrijke bloesems krijgen in de lente.

Haagplanten in dit pakket

Haagplanten in dit pakket

Het pakket voor de bloeiende hoge haag bestaat uit Vlinderstruik ‘Royal Red’, Weigela ‘Rosea’, Chinees klokje en Spierstruik ‘Grefsheim’. Al deze haagplanten zijn bladverliezend. Vlinderstruiken staan bekend om de heerlijke geur die zij verspreiden in de zomer, die erg veel vlinders aantrekt. Het is geen dichte haag, maar hij heeft prachtige, lilarode bloemen die aan trossen hangen. De Weigela ‘Rosea’ heeft lichtroze bloemetjes en donkergroen blad. Het voordeel aan de Weigela ‘Rosea’ is dat deze in bijna alle bodemtypes goed gedijt en dat het een winterharde haagplant is, dus niet snel aangetast wordt door vorst. De Weigela wordt maximaal drie meter hoog.

Het Chinees klokje is met zijn opvallende gele bloemen zeer geschikt als onderdeel van een gemengde haag. Hij moet geregeld gesnoeid worden om ervoor te zorgen dat hij het volgende jaar ook weer uitbundig kan bloeien. Het resultaat is al het extra werk gelukkig waard. Ten slotte: de Spierstruik ‘Grefsheim’ vormt een ronde, bolvormige struik, omdat zijn kleine, witte bloemen in een schermvorm groeien. Deze haagplant staat het liefst in de volle zon. Hij bloeit in het voorjaar, van april tot mei.

Bloeiende haag op Haagplanten.net

Bloeiende haag op Haagplanten.net

Het pakket voor een bloeiende haag bevat in totaal twintig haagplanten, vijf planten per soort dus. Dit pakket kunt u snel en eenvoudig bestellen in onze webshop. Omdat het een pakket is zijn wij extra voorzichtig met het selecteren van de nodige haagplanten. Iedere plant moet voldoen aan onze strenge eisen. Aan onze klanten leveren wij immers niet minder dan de allerbeste kwaliteit! Ook nadat u uw pakket bij ons heeft besteld houden wij het nauwlettend in de gaten, zodat het in goede conditie en snel bij u aan huis arriveert.