Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Weigela

Weigelasoorten bloeien meestal rond mei-juni en hebben roze, rode of witte bloemen. De bloemen geuren niet en groeien op oud hout. Wanneer een weigela direct na de bloei op de juiste manier gesnoeid wordt kan men van deze planten een levenlang plezier hebben. weigela soorten groeien op iedere grondsoort. De weigelasoorten die Haagplanten.net aanbiedt zijn allemaal geschikt voor het maken van een informele, rijk bloeiende haag. Ook het aanplanten in grote groepen in borders is een goede toepassing van deze haagplant.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Weergeven
per pagina
Sorteer op

Weigela als haagplant

Prachtige, volle bloesem op lange zomeravonden: dat is wel de grootste troef van de weigela, een geliefde verschijning in tuinen en in openbare parken. Wie de weigela als haagplant plant doet dat om de kleur en om de betrouwbaarheid van de weigela, want dit is een plant die lang stand houdt, al heeft ze wel enige verzorging nodig.

Weigela komt in Europa niet in het wild voor. De plant komt oorspronkelijk uit Azië, maar heeft inmiddels wel de Europese tuinen en parken weten te veroveren. De plant heeft geen opvallende geur, maar wel een opvallend uiterlijk. Vlinders weten de plant goed te vinden en rondom de weigela is het dan ook vaak een kleurige drukte van belang. Zeker dus een juweel in uw tuin, heel de buurt heeft er profijt van!

Weigela bestellen

Weigela bestellen

Weigela bestellen, dat doet u natuurlijk bij Haagplanten.net, de specialist in mooie, bijzondere haagplanten. Bij ons is er juist voor bijzondere soorten als de weigela extra aandacht, omdat we weten wat deze haagplanten voor uw tuin en tuinen in de directe omgeving kunnen betekenen. Volgens is is weigela als haagplant bijzonder geschikt, juist ook in combinatie met andere uitzonderlijke haagplanten, bijvoorbeeld gemengd geplant.

Wilt u de weigela bestellen? Dan vindt u hierboven een handig bestelmenu dat u de weg wijst door het bestelproces. Het berekent voor u hoeveel planten u per meter nodig heeft en hoeveel het u precies gaat kosten als u deze haagplant laat bezorgen. De concurrerende prijzen van Haagplanten.net en de constante kwaliteit zijn daarbij natuurlijk prettige zekerheden. We hopen dat u geniet van uw weigela!