Pot

 1. Berberis 'Amstelveen' (25-30 cm)
  Vanaf € 4,50
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  5.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Pot

  Minimum bestelaantal: 10

  Aantal:
  10+
  € 6,10
  15+
  € 5,50
  50+
  € 4,80
  200+
  € 4,50

  Directe levering

Berberis 'Amstelveen' – Onze informatie

Berberis 'Amstelveen'

Berberis 'Amstelveen' als haagplant

De Berberis 'Amstelveen' is in ons land de meest verkochte berberis (of zuurbes). Dat is eigenlijk geen wonder, want deze cultivar heeft de beste eigenschappen om in ons klimaat tot 'n mooie haagplant uit te groeien, en hij voldoet haast perfect aan de verwachtingen die het Nederlandse publiek van een berberishaag heeft. Dit is een haag die we bij Haagplanten.net met plezier aanbieden!

De Berberis 'Amstelveen' heet voluit berberis x frikartii 'Amstelveen'. De toevoeging Amstelveen verwijst natuurlijk naar de Nederlandse stad met die naam en het klimaat waar deze soort zo goed in gedijt: het koele Nederlandse zeeklimaat. De haagplant past ook perfect in de kleinere tuinen en verdraagt veel andere soorten in haar directe omgeving, ook dat maakt deze berberis geschikt voor tuinen in Nederland.

Berberis 'Amstelveen' kopen

Berberis 'Amstelveen' kopen

De grote populariteit van de berberis 'Amstelveen' houdt verband met de vele goede eigenschappen van deze haag. De berberis 'Amstelveen' is goed winterhard, blijft het hele jaar door groen en wordt niet al te groot. De sierlijke bloei is natuurlijk een extra charme. De berberis 'Amstelveen' houdt van de schaduw en is dus een ideale toevoeging aan een schaduwrijke stadstuin.

De berberis 'Amstelveen' is geliefd, en wordt dan ook op veel verschillende manieren te koop aangeboden. De kwaliteit wil wel eens wisselen. Bij Haagplanten.net kiezen we er daarom voor deze haag direct bij de beste kwekerijen in te kopen, om u de hoogste kwaliteit te garanderen. Bestel deze fraaie haagplant online in de webwinkel van Haagplanten.net! Bent u benieuwd naar de andere soorten haagplanten? Bijvoorbeeld de buxustaxusconiferenlaurierbeukenhaag of haagbeuk.