Laurierstruiken kopen

Laurierstruiken kopen

Laurierstruiken kopen

Wanneer u op internet gaat zoeken naar een site om een Laurierstruik te kopen zult u waarschijnlijk als eerste bij Haagplanten.net uitkomen. Dat komt omdat wij grote naamsbekendheid hebben opgebouwd. Al jarenlang zijn wij experts op het gebied van de haagplant en u kunt er zeker van zijn dat wij daar uitermate trots op zijn. Wij hebben een ruim assortiment van bladverliezende haagplanten en groenblijvende haagplanten! Om onze goede reputatie steeds weer waar te maken zorgen wij altijd voor de beste kwaliteit, de beste service en de laagste prijzen. Ook blijven wij onze voorraad en webshop regelmatig vernieuwen, om steeds aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Wij willen u graag uitleggen hoe u de fantastische Laurier kan bestellen op onze website.

Wij verkopen op onze site een aantal verschillende soorten Laurierhagen: de Laurier ‘Caucasica’, Laurier ‘Etna’, Laurier ‘Herbergii’, Laurier ‘Otto Luyken’, Laurier ‘Rotundifolia’, ‘Laurier Zabeliana’, de Portugese Laurier, Laurier ‘Novita’ en Laurier ‘Genolia’. Er zijn dus veel struiken om uit te kiezen. Al deze Laurierstruiken zijn door ons speciaal voor u geselecteerd. Al onze Laurierstruiken gedijen prima in een kouder klimaat, hoewel ze oorspronkelijk uit Turkije en de Balkan komen. Maar na eeuwen heeft de Laurier zich aan de kou aangepast en kan zelfs de vorst hem niet meer vellen. Dus als er een strenge winter aankomt hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken, de Laurier redt zich wel.

De meeste Lauriersoorten groeien heel snel maar wij bieden ook soorten aan die langzamer groeien, voor de klanten die een kleine tuin hebben. Ook hebben wij Laurierstruiken in pot, want wij vinden dat haagplanten ook voor mensen met een balkon of terras beschikbaar zouden moeten zijn. Bovendien zijn deze planten ook buiten het seizoen leverbaar.

Laurierstruik kopen: hoe werkt het?

Laurierstruik kopen: hoe werkt het?

Stel, u wilt een Laurier ‘Caucasica’ aanschaffen. Dan gaat u onder het menu ‘Wintergroene haagplanten’ naar ‘Laurier’ en dan ziet u als eerste optie Laurier ‘Caucasica’ staan. Dan kunt u kiezen uit een Laurier ‘Caucasica’ met kluit, in een pot of als kant-en-klaarhaag. De ‘Caucasica’ met kluit moet u natuurlijk zelf planten (kijk bij onze informatie over Laurier planten voor meer informatie), evenals de kant-en-klaarhaag. Het verschil is dat de kant-en-klaar haag zijn maximale grootte al heeft bereikt, dus zodra u hem plant heeft u een complete haag staan!

Daarna kunt u kijken naar hoe hoog u uw haag wilt hebben. In het balkje eronder kunt u invullen hoeveel stuks u wilt aanschaffen en dan ziet u meteen hoeveel meter haag u daarvoor nodig heeft en wat de uiteindelijke prijs zal zijn. Ten slotte hoeft u de haag van uw keuze alleen nog maar aan uw winkelwagen toe te voegen en doorgaan met winkelen, of meteen afrekenen.

Zo simpel kan het dus zijn. Geen onnodig rekenwerk, u ziet meteen waar u aan toe bent. De rest kunt u namelijk aan ons overlaten. Wij nemen contact op met de kweker en controleren natuurlijk regelmatig de kwaliteit van onze haagplanten. Geen enkele plant gaat de deur uit voordat wij besluiten dat hij aan onze standaarden voldoet. Daarom hebben wij al duizenden tevreden klanten aan de haagplant van hun dromen kunnen helpen.

Op Haagplanten.net vind u overigens ook interessante informatie over struiken kopen, struiken planten, struiken voor hagen, struiken voor in de schaduw en wintergroene struiken. De keuze is enorm!