Haagbeuk kant-en-klaar

Haagbeuk kant-en-klaar kopen

Haagbeuk kant-en-klaar kopen

Haagbeuken zijn mooie, robuuste haagplanten. Ze zijn zeer gemakkelijk in het onderhoud en kunnen ook op de meeste plaatsen groeien. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat haagbeuken erg populaire haagplanten zijn. Zeker bij mensen die fan zijn van beukenhagen, maar geen geschikte tuin hebben om die in te planten. Haagbeuken lijken wat betreft hun uiterlijk namelijk heel veel op beuken – ook al zijn ze niet eens verwant! Eigenlijk hebben haagbeuken maar één nadeel en dat nadeel hebben ze gemeen met bijna alle haagplanten: het duurt vrij lang voordat ze een dichte haag vormen. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor.

Op Haagplanten.net verkopen wij namelijk niet alleen losse planten, maar ook kant-en-klaar hagen. Dit zijn haagelementen van 50 cm of een meter lang, die bij onze kwekers al helemaal zijn uitgegroeid tot volwassen hagen. Met deze haagelementen kunt u dus in een dag al een volledige haag neerzetten, die al meteen uw tuin afschermt van de buitenwereld. Ontzettend handig voor nieuwbouwhuizen, die snel gezellig gemaakt moeten worden, maar ook als u gewoon uw tuin een nieuwe look wilt geven.

Kant-en-klare haagbeukenhaag planten

Kant-en-klare haagbeukenhaag planten

Onze kant-en-klaar haagbeukenhagen zijn te koop in verschillende maten: de kleinste zijn 50 cm lang en 60 cm hoog, de grootste een meter lang en twee meter hoog. De haagelementen zijn dus zowel geschikt voor een laag sierhaagje, als voor een hoge tuinafscheiding. U kunt deze haagelementen eigenlijk op elk moment in het jaar planten. Alleen op dagen dat het vriest is dit geen goed idee. Bedenk u voor het planten wel, dat de haagelementen erg zwaar zijn. Bij vochtig weer kunnen de grote elementen wel 150 kilo wegen. Het is daarom niet overbodig om wat hulp te vragen als u de haag in de grond gaat zetten. Met een paar mensen is het goed mogelijk om een haag van 30 meter in een ochtend te planten.

kant-en-klaar Haagbeuk

Let er even op hoe de planten geleverd worden. Onze grote haagelementen zitten in kartonnen containers. Dit karton is bio-afbreekbaar en kan dus met de haag mee geplant worden. Het karton zal vanzelf vergaan en ruimte geven aan de groeiende wortels. Onze kleinere en potgekweekte kant-en-klaar hagen zitten in plastic containers. Deze kunnen uiteraard niet mee de grond in, omdat ze na een tijdje de groei van de wortels ernstig in de weg gaan zitten.

Kant-en-klaar hagen zijn de ideale uitkomst voor mensen die geen zin hebben om jaren op hun haagbeukenhaag te wachten. Met deze elementen heeft u in no-time een mooie, volle haag om uw tuin staan, waar u direct van kunt genieten. Eigenlijk heeft een kant-en-klaar haag alle voordelen van een haag en een schutting!