Pot

 1. Weigela 'Bristol Ruby' (40-60 cm)
  Vanaf € 4,40
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  4.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Pot

  Minimum bestelaantal: 10

  Aantal:
  10+
  € 6,00
  50+
  € 5,00
  100+
  € 4,60
  200+
  € 4,40

  Directe levering

 2. Weigela 'Bristol Ruby' (60-80 cm)
  Vanaf € 12,90
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  3.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Pot

  Minimum bestelaantal: 10

  Aantal:
  10+
  € 17,50
  15+
  € 14,90
  50+
  € 13,50
  100+
  € 12,90

  Directe levering

 3. Blote wortel

 4. Weigela 'Bristol Ruby' (40-60 cm)
  Vanaf € 1,82
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  4.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  Blote wortels

  25 stuks per verpakking

  Aantal:
  +
  € 2,70
  50+
  € 2,15
  100+
  € 1,93
  500+
  € 1,82
  Leverbaar vanaf plantseizoen
  oktober 2020
  Bestellen is mogelijk

Weigela als haagplant

Weigela als haagplant Bristol Ruby

De Weigela ‘Bristol Ruby’ is een variant van de weigela die bijzonder geschikt is om als haagplant in uw tuin geplant te worden. Zowel de uiterlijke verschijning als de manier van groeien, de weerbaarheid tegen koude, de vorm en andere zaken zijn afgestemd op de wensen van de moderne tuinbezitter. De Weigela ‘Bristol Ruby’ is dus een perfecte haagplant die ook uw tuin kan verrijkingen met z’n kleuren en informele groei.

De Weigela ‘Bristol Ruby’ waaiert mooi breed uit. Hoog wordt deze haag niet, tenzij u de plant niet snoeit; dan krijgt u een manshoge, wilde haag. Juist in een ruime, landelijke tuin komt de Weigela daarom het best tot zijn recht. Het is een haagplant met veel karakter en charme, die warmte en rust in uw tuin zal brengen. We hebben bij verschillende van onze klanten echt schitterende resultaten gezien.

Weigela 'Bristol Ruby' kan ook prachtig gecombineerd worden met andere bloeiende haagplanten. Wij verkopen de 'Bristol Ruby' niet in een pakket, zoals we wel doen met de weigela 'Rosea', maar dat betekent niet dat u zelf niet een gemengde haag kunt samenstellen!

Weigela ‘Bristol Ruby’ bestellen

Weigela ‘Bristol Ruby’ bestellen

Haagplanten.net is een bekende naam geworden in het wereldje van de haagplanten. Prachtige struiken als de Weigela ‘Bristol Ruby’ hebben ons daarbij zeker geholpen. Het is niet altijd gemakkelijk om deze haagplant op voorraad te houden, maar we blijven er wel ons best voor doen, juist omdat wij een bijzondere band met deze weigela hebben. Houd onze site dan ook in de gaten, er zijn veel prachtige haagplanten te koop!

Haagplanten.net houdt van mooie tuinen, overal. We zijn dan ook in veel landen actief, zodat haagplanten als de weigela ‘Bristol Ruby’ hun weg naar tuinen in heel Europa kunnen vinden. Of het nu de dieprode kleuren van deze plant zijn of de heldere groentinten van een andere, altijd kunt u voor uw heggen terecht bij Haagplanten.net.