Blote wortel

 1. Bruidsbloem (20-40 cm)
  Vanaf € 2,45
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  6.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  Blote wortels

  25 stuks per verpakking

  Aantal:
  +
  € 3,40
  50+
  € 2,90
  100+
  € 2,70
  500+
  € 2,45
  Leverbaar vanaf plantseizoen
  oktober 2020
  Bestellen is mogelijk
 2. Pot

 3. Bruidsbloem (30-40 cm)
  Vanaf € 4,30
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  5.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Pot

  Minimum bestelaantal: 10

  Aantal:
  10+
  € 6,00
  50+
  € 5,00
  100+
  € 4,50
  200+
  € 4,30

  Directe levering

Bruidsbloem - Onze informatie

Bruidsbloem als haagplant

Bruidsbloem als haagplant

Wie de bruidsbloem als haagplant aanschaft, is gegarandeerd van een fleurige en prachtige tuin. De bruidsbloem komt oorspronkelijk uit Azië en dankt zijn naam aan de kleur van zijn bloemen. De bruidsbloem raakt in bloei in de lente en is uitermate geschikt voor het aanleggen van kleine, lage hagen. Doordat deze haagplant snel groeit zult u in uw tuin dus heel snel genieten van een uitbundige bloeiende haag.

De bruidsbloem is een makkelijke haagplant die weinig verzorging nodig heeft. Snoei deze haagplanten meteen na de bloeiperiode en haal de oude takjes en uitgebloeide bloemen weg. U hoeft de bruidsbloem in principe maar een keer per jaar te snoeien. De bruidsbloem kan heel goed tegen extreem koude temperaturen en is weinig vatbaar voor ziektes. Kortom, een resistente haagplant die ook nog eens bijen en vlinders aantrekt.

Bruidsbloem bestellen

Bruidsbloem bestellen

Wilt u een bruidsbloem als haagplant bestellen? Ga dan snel naar onze webshop, Haagplanten.net. Hier vindt u een groot assortiment haagplanten die u makkelijk en snel online kunt bestellen. Wij beschikken in onze webwinkel ook over een speciaal systeem die precies uitrekent hoeveel haagplanten u per meter grond nodig heeft. Bij Haagplanten.net betaalt u dus nooit teveel, want u weet meteen welke hoeveelheid planten u nodig heeft.

Haagplanten.net is bekend om zijn snelle en betrouwbare leveringsservice. Uw haagplanten worden direct bij u thuisbezorgd een paar dagen na het plaatsen van uw bestelling. Wij zorgen er bovendien voor dat uw bruidsbloemen s’ ochtends worden geleverd, zodat u de hele dag heeft om uw haag te planten. U kunt er diezelfde avond dus nog van genieten! Wilt u meer informatie over onze haagplanten? Ga dan snel naar onze webshop, www.haagplanten.net, of neem contact met ons op. Wij helpen u graag!