Kant–en-klaar hagen, het proces tot in uw tuin

Welkom in de wereld van Kant en Klaar hagen, waarmee u binnen 24 uur volledige privacy rondom uw huis creeërt. Unieke en onderscheidende hagen, die vanaf dag één schitterend in vorm gesnoeid in uw tuin staan. Hoe komt zo’n kant en klaar haag tot stand?  

De teelt van kaart en klaar hagen

We nemen u mee naar het begin van het proces. Bij de start van de productie worden alleen de allerbeste jonge planten gebruikt.  Deze worden uitgeplant met de modernste satellietgestuurde machines. Door gebruik van GPS ontstaan kaarsrechte rijen, die garant staan voor een super strakke haag in uw tuin.  Na vijf tot zes jaar zijn deze plantjes uitgegroeid tot een volledige kant en klaar haag, die u kunt bestellen in de webshop van Haagplanten.net. Ieder jaar kunt u kiezen uit een breed en populair assortiment, met onder andere bekende soorten als beuk, taxus, haagbeuk en laurier.

 

Rooien van kant en klaar hagen

De vele kilometers lange rijen kant en klaar hagen laten zien dat topkwaliteit vanzelfsprekend is – en ook nog eens leverbaar in meerdere hoogtematen.  Om planten van topkwaliteit te kunnen leveren is een intensieve gewasverzorging nodig, zodat de hagen beschermd zijn tegen ziektes en plagen.  Zo bent u verzekerd van een kerngezonde haag in uw tuin. Meerdere malen per groeiseizoen worden de hagen volautomatisch gesnoeid.  Zo ontstaat een kompakte, goed vertakte en kaarsrechte haag. Al het snoeiafval wordt direkt weer in de grond verwerkt.  En zorgt zo voor extra biologische voeding van de haag.

 

Planten van kant en klaar hagen

De plantwortels worden tijdens het groeiseizoen meermaals met scherpe messen ondersneden. Dit zorgt voor een kompakt wortelgestel en een optimale groei. Doordat dit meerdere keren per jaar gebeurt is het mogelijk kant en klaar hagen het hele jaar door naar een tuin over te brengen. Waar ze onverstoorbaar verder groeien, alsof er niets is gebeurd. Schoffelmachines zorgen ervoor dat onkruiden en andere ongewenste planten geen kans krijgen. Deze intensieve verzorging levert de beste kwaliteit kant en klaar hagen op. Waardoor u straks in uw eigen tuin minder onderhoud nodig heeft om volop van deze haagplanten te kunnen genieten.

 

Kant en klaar hagen in uw tuinAls de haagplanten na jaren van intensieve verzorging klaar zijn voor verzending worden ze gerooid en aangeboden via onze webshop Haagplanten.net. De milieuvriendelijke kartonnen verpakking waarin de hagen worden geleverd kan met de kluit de grond in. Na het verzendklaar maken gaan de kant en klaar haag elementen op transport. Misschien wel naar úw tuin!

Direct shoppen? Maak uw keuze:

Grote Haagelementen   Kleine Haagelementen   Potgekweekte Haagelementen