Haagplanten kopen (Bosplantsoen, Haagplantsoen)

Wilt u haagplanten kopen (Bosplantsoen, Haagplantsoen)? Dan is het goed om u eerst wat te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Een haagplant zal uw tuin veranderen, dat moet dan wel een verandering ten goede zijn. Welke haagplanten passen bij uw persoonlijke smaak? Op welke zaken moet u letten? Haagplanten.net vertelt u graag meer, want wij willen natuurlijk niets liever dan tevreden klanten.

Haagplanten kopen, dat doen veel mensen natuurlijk in een tuincentrum. Als webwinkel wil Haagplanten.net natuurlijk graag mensen overtuigen van de voordelen van online winkelen. Dat is in de eerste plaats de prijs: omdat webwinkels minder onkosten hebben dan tuincentra, betaalt u bij ons ook minder per haagplant. In combinatie met goede voorlichting en een efficiënte klantenservice kunt u dan gemakkelijk en goed haagplanten kopen op het internet. Neem anders eerst eens een kijkje in de webwinkel!

Haagplanten soorten

Er zijn veel verschillende soorten haagplanten. In onze webwinkel vindt u een compleet overzicht van ons assortiment. Op deze pagina hebben we daar de ruimte niet voor, maar graag lichten we er toch een paar haagplanten uit, omdat we hier veel vragen over krijgen. Zo stellen we ze kort maar krachtig aan u voor. Wilt u andere haagplanten kopen? Kijk gerust verder op onze website, we bieden veel informatie per onderwerp.

  • Een echte klassieker is de buxus. Deze bekende haagplant is geen snelle groeier, maar is daardoor wel in prachtige vormen te knippen.
  • De levensboom, ook wel thuja, vormt prachtige dichte hagen en heeft weinig onderhoud nodig. Snoeien is gemakkelijk, maar wees niet t&eacute enthousiast.
  • Enthousiast snoeien is voor de taxus dan weer geen enkel probleem. Deze haagplant heeft misschien wel de beste kwaliteiten van alle haagplanten, maar daar betaalt u ook voor.
  • Een grote beuk verliest zijn bladeren in de winter, maar in de beschutting van een haag niet of nauwelijks. Van deze haagplanten heeft u dus zomer en winter plezier!
  • De liguster heeft een prettige, zachte uitstraling. Alleen in strenge winters verliest de liguster zijn bladeren.
  • De glansmispel is een sierlijke, kleurrijke haagplant die uw tuin een bijzondere uitstraling geeft.
  • De laurierkers heeft mooie, lauriervormige bladeren die het hele jaar door blijven hangen.

Op de productpagina’s vindt u meer informatie over deze verschillende haagplanten. Het is makkelijk navigeren in de webwinkel: de producten staan links gesorteerd. In de winkel zelf krijgt u door de verschillende foto’s een goed beeld van de haagplanten die we verkopen. Oordeel zelf! Hopelijk vindt u er iets van uw gading.

Haagplanten kopen, prijzen vergelijken

Haagplanten kopen hoeft helemaal niet duur te zijn. Per soort hebben we verschillende haagplanten van verschillende prijsklassen op voorraad. De kwaliteit wordt altijd gegarandeerd. Haagplanten.net is er trots op steeds concurrerende prijzen te kunnen hebben. Doordat we minder onkosten maken dan reguliere tuincentra kunt u bij ons heel goedkope haagplanten kopen.

Wanneer haagplanten kopen?

Wat is de beste tijd om haagplanten te kopen? Dit hangt natuurlijk af per soort. Veel haagplanten worden het beste in het najaar geplant. Ze hebben dan in de winter de tijd om wortel te schieten. In het voorjaar lopen uw haagplanten dan prachtig uit. Toch geldt dit niet voor elke haagplant. Sommige soorten, zoals de laurierkers en de taxus, kunt u eigenlijk het hele jaar door planten, behalve bij vorst. Liguster doet het dan weer goed in het voorjaar.

Meer lezen over haagplanten? Bekijk ook onze pagina's haagplanteninformatie, haag en tuin, tuinplanten en haagplanten kiezen om inspiratie op te doen. Op de pagina boomkwekerij leest u alles over de herkomst van de bomen die u bij ons kunt kopen!