Leylandii coniferen

Cupressocyparis leylandii soorten behoren tot de snelstgroeiende coniferensoorten die er bestaan. Per jaar kunnen Cupressocyparissen wel 80 cm groeien, afhankelijk van lichtinval en standplaats. Vooral de groene variëteiten van Cupressocyparis leylandii hebben de eerste jaren een open groeiwijze, waardoor het even duurt voor ze zichtdicht zijn. Coniferen soorten als Castlewellan Gold groeien vanaf het begin een stuk compacter en zijn dan ook sneller zichtdicht. Snoeien van Cupressocyparis leylandii soorten moet tweemaal per jaar gebeuren om een mooie, strakke haag te verkrijgen.

Leylandii coniferen - onze informatie

Leylandii coniferen als haag

Leylandii coniferen als haag

De leylandii coniferen, kortweg leylandii, zijn zeer populaire haagplanten, welhaast synoniem voor het (overigens veel bredere) begrip coniferenhaag. Daar zijn veel redenen voor. Omdat ze zo snel groeien, zijn ze veel in nieuwbouwwijken gepland, om zo in korte tijd wat beschutting te krijgen. De mooie groene kleur, die deze haagplanten het hele jaar door behouden, is natuurlijk ook bijzonder aantrekkelijk. Leylandii zijn gewoon prachtige planten voor in een haag.

Leylandii haagconiferen vormen niet meteen een blikdichte haag. Ondanks hun snelle groei zult u daar enig geduld voor moeten hebben. Dit verschilt wel per soort. Bij Haagplanten.net kunt u verschillende soorten leylandii coniferen bestellen, allen geselecteerd op hun goede kwaliteiten voor de tuin. Als u op de bovenstaande afbeeldingen klikt krijgt u meer informatie per soort.

Leylandii coniferen kopen bij Haagplanten.net

Leylandii coniferen kopen bij Haagplanten.net

Leylandii coniferen zijn gewilde haagplanten, die door veel aanbieders worden verkocht. Haagplanten.net probeert zich van andere aanbieders te onderscheiden door lage prijzen een goede service. Onze klanten weten ons te vinden, niet alleen voor coniferen, maar ook voor de vele andere haagplanten in onze webwinkel. Leylandii coniferen kopen doet u dus bij Haagplanten.net.

Haagplanten.net vindt een snelle levering van een bestelling belangrijk. Als u leylandii coniferen bestelt in onze webwinkel, dan gaan wij dadelijk voor u aan het werk. We zorgen ervoor dat de coniferen al enkele werkdagen later bij u worden bezorgd. Mocht het toch langer duren, dan hoort u dat meteen van ons. Bent u benieuwd naar de andere soorten haagplanten? Bijvoorbeeld de buxus, taxus, laurier, beukenhaag of haagbeuk. Goede service, dat is ook goede informatie en open zijn over ons werk. Dat is de stijl van Haagplanten.net.