Bomen online kopen

Bomen online kopen

Bent u van plan om een nieuwe boom aan te schaffen? Online bomen kopen via Haagplanten.net is dé oplossing. Wij bieden u een scala van bomen en struiken aan, die u gewoon vanuit huis kunt bestellen. Dat is hoe dan ook een comfortabele, tijdbesparende en veilige zaak! Wij regelen het inkoopproces met de bomenkweker en leveren de boom direct aan huis. Dat geldt natuurlijk net zo goed voor struiken, haagplanten of kant-en-klaar hagen. Uiteindelijk worden er met deze formule veel kosten bespaard, waardoor wij u een scherpe prijs kunnen aanbieden. Bent u benieuwd naar ons diverse assortiment? Lees dan snel verder!

Verschillende boomsoorten: Coniferen

Verschillende boomsoorten: Coniferen

U kunt bij ons veel verschillende boomsoorten terugvinden. Navigeert u bijvoorbeeld eens naar de coniferen. Deze bekende tuinplanten worden over het algemeen als haagplant gezien. Ze blijven het hele jaar door groen en zijn ideaal voor tuinen of parken. Haagplanten.net biedt u daarom een ruime keuze aan coniferen aan. Wat dacht u van klassiekers zoals leylandii, taxus en thuja? Met name de leyandii coniferen groeien relatief snel, waardoor u binnen korte tijd een dichte heg heeft. Naast de hierboven genoemde wintergroene coniferen bieden wij u ook coniferen aan die hun blad verliezen en gedurende de tijd verschillende kleuren aannemen. Zo kleurt de Japanse Lariks van blauwachtig groen naar goudachtig geel in de herfst. Ook de watercipres kent deze kleurnuances. Het lichtgroene blad kleurt in het najaar namelijk goud en verliest in de winter haar blad. De populaire Californische cipressen en de fijnspar (ook wel ‘kerstboom) mogen overigens ook niet achterblijven. Ze zijn beiden prima geschikt als haag en hebben uiteraard hun bijzonderheden. Zo houden cipressen vanwege hun massieve, maar vriendelijke uitstraling het groengehalte in uw tuin op peil en de fijnspar kan naast zijn gebruikelijke functie als kerstboom ook zeer goed als haag geplant worden.

Verschillende boomsoorten: Bladverliezende bomen en struiken

Verschillende boomsoorten: Bladverliezende bomen en struiken

Naast gangbare boomsoorten zoals de conifeer bieden wij u natuurlijk veel meer aan. Zo vind u ook een ruime keuze aan bladverliezende bomen en struiken ofwel bladverliezende haagplanten die opvallen vanwege hun mooie bloemen. Zoals de naam al weergeeft, verliezen deze planten in de loop van het jaar hun blad. En uiteraard komen er na een tijdje weer mooie, nieuwe bladeren voor in de plaats. Onder deze categorie vallen planten zoals de hortensia, de amberboom, de krentenboom of de zuurbes. Maar ook de liguster, de meidoornhaag of beukenhaag vallen hieronder. En mocht u zich veel tijd en moeite willen besparen is er altijd nog de kant-en-klaar haag. Deze haagplanten kunt u direct- en het hele jaar door planten. Ze zijn tevens geschikt voor losstaande bloembakken of op het balkon. Voor een mooie groene tuinafscheiding heeft u bij ons volop keus! 

Voor meer haagplanteninformatie kunt u verder lezen op de pagina's haagplanten kiezen, haagplanten kopen en haag en tuin!