Actievoorwaarden winactie Facebook en Instagram

 1. Winacties worden uitgeschreven door Haagplanten.net gevestigd te Nistelrode. Deze actievoorwaarden van zijn van toepassing op winacties die plaatsvinden op de Facebook- en Instagram pagina van Haagplanten.net. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 2. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan deze actie. Medewerkers van Haagplanten.net zijn uitgesloten van deelname.
 3. Deelname aan deze winacties zijn gratis en vinden plaats wanneer je hebt gereageerd op het bericht op Facebook of Instagram, vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 4. Deelnemers moeten een minimumleeftijd van 18 jaar hebben om mee te mogen doen aan de actie.
 5. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
 6. De tegoedbon is geldig t/m 31-12-2020
 7. Het bepalen van de winnaar gebeurt willekeurig en op onpartijdige wijze, hierover wordt niet gediscussieerd.
 8. De winnaar wordt bekend gemaakt op de Facebookpagina en Instagram pagina van Haagplanten.net. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 9. Haagplanten.net verzamelt geen persoonsgegevens van deelnemers.
 10. Het shoptegoed moet in een keer besteed worden in onze webshop Haagplanten.net en kan niet besteed worden in losse bestellingen.
 11. Het shoptegoed staat op naam van de winnaar en mag niet doorverkocht of weggegeven worden.
 12. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden via marketing@plants-onine.nl. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.
 13. Haagplanten.net vrijwaart Facebook voor alle eventueel uit deze winactie voorkomende claims. Deze promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door of geassocieerd met Facebook.