Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Herfstbloeiend Borderpakket

€ 64,80
Beschikbaar

Productinformatie

Steeds vaker kunnen we genieten van een aangename nazomer. Wat is het dan fijn als er in de tuin ook nog steeds vaste planten aanwezig zijn die dan bloeien, zodat de nazomerdagen fleurig zijn. Deze planten vindt u in het herfstbloeiend borderpakket van Haagplanten.net. De planten in dit pakket zijn zorgen voor een bloeiende border van ongeveer 3 vierkante meter. Het herfstbloeiend borderpakket bestaat uit de volgende soorten: - 3 x Anemone hybrida 'Königin Charlotte' - 3 x Aster ageratoides 'Asran' - 3 x Chelone obliqua - 2 x Geranium 'Tiny Monster' - 4 x Helenium 'Moerheim Beauty' - 2 x Liriope muscari 'Ingwersen' - 3 x Nepeta 'Six Hill’s Giant' Deze vaste planten bloeien tot aan de winter. Combineer dit herfstbloeiende borderpakket met bijvoorbeeld ons vroegbloeiend borderpakket en u kunt een hele lange tijd genieten van bloemen in uw tuin.
Toon meer Toon minder
  • Bloeiende plant Bloeiende plant
  • Geurend Geurend
  • Insectenlokkend Insectenlokkend
Opmerking bij product
20 Stuks per verpakking
Standplaats
Halfschaduw, Volle zon
Wortelsoort
P9 Pot
Kwaliteit
Normale kwaliteit
Aantal per m2
7
Aantal per strekkende meter
2.5
Bladkleur
Blauwgrijs, Groen
Giftig
Nee
Eigenschappen
Bloeiende plant, Geurend, Insectenlokkend
Minimale besteleenheid
1

Productinformatie

Plantomschrijving Herfstbloeiend Borderpakket

Al deze vaste planten uit het Herfstbloeiend Borderpakket bloeien tot ver in de herfst, vaak tot november zelfs. De kampioen van dit stel begint al in juni met bloeien en bloeit onafgebroken door tot de herfst met paars-roze bloemen, dat is de Geranium ‘Tiny Monster’ (Ooievaarsbek). In juni begint ook de Helenium ‘Moerheim Beauty’ (Zonnekruid) met zijn oranjerode bloemen tot september. In de zomer, zo rond juli, beginnen dan de Chelone obliqua (Schildpadbloem) met roze bloemen. Ook de Liriope muscari ‘Ingwersen’ (Leliegras) en de Nepeta ‘Six Hill’s Giant’ (Kattenkruid) met blauw tot paarse bloemen beginnen in juli tot ver in de herfst. De laatste om te gaan bloeien zijn de Anemone hybrida ‘Königin Charlotte’ (Herfstanemoon /Japanse Anemoon) en de Aster ageratoides ‘Asran’ (Herfstaster) en deze soorten bloeien beiden met zachtroze bloemen. Van de soorten in het Herfstbloeiend Borderpakket zijn de Helenium ‘Moerheim Beauty’, Chelone obliqua en de Aster ageratoides ‘Asran’ geschikt om te gebruiken als snijbloem.

Standplaats en verzorging

De vaste planten uit het Herfstbloeiend Borderpakket staan graag in de zon tot halfschaduw met uitzondering van de wintergroene Liriope muscari ‘Ingwersen’, geef deze een plaatsje in de halfschaduw tot schaduw. Knip de planten terug nadat ze zijn afgestorven (behalve de Liriope) en u zult elk jaar weer worden verrast met een schitterende border.
Toon meer Toon minder