De Plants Online Group

De Plants Online Groep is een Nederlands bedrijf dat actief is in de verkoop van haagplanten aan particulieren en professionals in verschillende landen in Europa.  Topkwaliteit voor de beste prijs! Daar draait het bij ons om.

We willen immers dat u nog lang geniet van de haagplanten die u bij ons heeft gekocht en die wellicht generaties lang een fraai heg in uw tuin vormt. Natuurlijk is het voor ons een compliment wanneer u zo tevreden bent dat u meerdere malen bij ons bestelt, of ons zelfs aanraadt bij uw vrienden.

Om te zorgen dat u tevreden bent met al onze soorten haagplanten, is het leveren van topkwaliteit niet alleen in uw belang maar ook voor ons van groot belang.

Haagplanten.net
0031 412 404724
www.haagplanten.net
Heckenpflanzendirekt.de
Haagplantenkopen.be
Plantesdehaies.be
028 08 19 20
www.plantesdehaies.be
Plantesdehaies.fr
01 8626 2427
www.plantesdehaies.fr
Heckenpflanzendirekt.ch
Plantesdehaies.ch
031 528 07 17
www.plantesdehaies.ch
Heckenpflanzendirekt.at
Piantedasiepe.it
0574 1824594
www.piantedasiepe.it
Haekplanteronline.dk
Hackvaxteronline.se
010-888 56 27
www.hackvaxteronline.se
Hekkplanterdirekte.no
Pensasaitakauppa.fi

Haagplanten.net | Part of the Plants Online Group

Haagplanten.net werkt samen met kwekers die erg veel ervaring hebben in het kweken van heesters en coniferen voor haagplanten. Dit zijn bedrijven met een goede reputatie in de branche.

Haagplanten.net heeft zelf meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop en het logistieke proces met betrekking tot haagplanten. We weten dus ook precies hoe de planten goed vervoerd kunnen worden om vervolgens volgens afspraak keurig bij u thuis te arriveren.

“Van haagplantenkweker tot bij u thuis voor de beste prijs”

Onze kwekers ontfermen zich over de verzorging en kwaliteit van de planten, zodat de heesters altijd in topconditie uitgeleverd kunnen worden. Tot op de dag van verzending staan de planten bij de kweker.
Planten worden binnen een dag uitgestoken of vergaard, verpakt en verstuurd en zijn door een uitgekiend logistiek proces slechts kort onderweg (maximaal 2 dagen).

Plants Online Group in Europa