Producten vergelijken
 1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Paars-Rood-Roze Borderpakket

€ 55,00
Beschikbaar

Paars, rood en roze zijn kleuren die mooi bij elkaar passen. Ze vullen elkaar mooi aan. Met dit uitgekiende paars-rood-roze borderpakket van Haagplanten.net vullen de bloemen uw border van het begin zomer tot aan de herfst met mooie warme kleuren.


De planten in dit pakket zijn te gebruiken voor een border van ongeveer 3 vierkante meter. Het paars-rood-roze borderpakket bestaat uit de volgende soorten:

 • 3 x Aster (D) 'Jenny'
 • 2 x Astrantia major 'Rubra'
 • 2 x Geranium psilostemon
 • 3 x Lobelia 'Queen Victoria'
 • 3 x Origanum laevigatum 'Herrenhausen'
 • 4 x Potentilla atrosanguinea
 • 3 x Prunella grandiflora


Met het paars-rood-roze borderpakket bent u verzekerd van een rijkbloeiende border.

Toon meer Toon minder
 • Bloeiende plant Bloeiende plant
 • Insectenlokkend Insectenlokkend
 • Semi-bladhoudend Semi-bladhoudend
Opmerking bij product
20 Stuks per verpakking
Standplaats
Schaduw, Halfschaduw, Volle zon
Wortelsoort
P9 Pot
Kwaliteit
Normale kwaliteit
Aantal per m2
7
Aantal per strekkende meter
2.5
Bladkleur
Purperrood, Groen
Giftig
Nee
Eigenschappen
Bloeiende plant, Semi-bladhoudend, Insectenlokkend
Minimale besteleenheid
1

Plantomschrijving Paars-rood-roze Borderpakket

Meer dan de helft van de planten die zijn opgenomen in dit borderpakket begint in juni te bloeien en zorgen zo voor een ware kleurexplosie in de tuin. De Astrantia major ‘Rubra’ (Zeeuws knoopje/Groot Sterrenscherm) met een wijnrood scherm gevuld met kleine lichter gekleurde bloempjes begint dan te bloeien samen met de paars-roze gekleurde Geranium psilostemon (Ooievaarsbek) en Prunella grandiflora (Bijenkorfje/Brunel). De Potentilla atrosanguinea (Rode Ganzerik) zorgt voor de rode kleur in het begin van de zomer met talrijke kleine bloedrode bloemetjes. Het tweede deel van de zomer sluit dan de rest van de planten aan met bloeien. Zoals de Origanum laevigatum ‘Herrenhausen’ (Marjolein) die met zijn lila paarse bloempjes vlinders aantrekt. De Lobelia ‘Queen Victoria’ (Rode Lobelia/Tuinlobelia) heeft helderrode bloemen en sierlijke roodbruine bladeren en de Aster (D) ‘Jenny’ (Herfstaster) heeft mooie karmijnrode bloemen. Deze laatsten zorgen ervoor dat de border mooi blijft tot in de herfst.

Standplaats en verzorging

De voorkeurs standplaats voor de planten uit dit borderpakket is zon tot halfschaduw. Verder stellen ze weinig eisen aan de standplaats en zijn ze vrij gemakkelijk in hun verzorging. De afgestorven plantenresten wegknippen zorgt ervoor dat de planten in het voorjaar weer fris uit kunnen lopen.
Toon meer Toon minder