Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Kant-en-klaarhagen

Ons word vaak gevraagd of we ook kant-en-klare hagen verkopen. We houden er natuurlijk niet van om “nee” te verkopen, dus hebben we deze bijzondere haagplanten ook in ons assortiment opgenomen. Kant-en-klare hagen, dat zijn hagen die meteen een dichte afscheiding vormen. U hoeft dus niet meer te wachten tot de haagplanten volgroeid zijn, meteen kunt u genieten van de privacy die een haag u biedt.

De kant-en-klaar haag zijn vergrijgbaar in de meest populare soorten en geven privacy in één dag. De soorten die wij hebben zijn: Taxus, Laurier, Beuk, Haagbeuk, Klimop, liguster enz.

Als een haag kant-en-klaar geleverd wordt, heeft u meteen een heel andere tuin. Dat is natuurlijk even wennen. Ter voorbereiding kunt u ruimte maken in uw tuin, zodat de complete haag direct geplant kan worden. De haag heeft geen tijd meer nodig om te groeien, maar natuurlijk wel om te wortelen in de nieuwe bodem. Met een beetje mest en voldoende vocht kunt u dit proces versnellen.

Kant-en-klare hagen in pot

De kant-en-klare haag wordt in principe niet in pot geleverd. De wortels zijn steeds ondersneden geweest, zodat ze weinig plek innemen. Uiteraard zullen ze na het planten in uw tuin wel verder groeien en dieper de grond in dalen. De haag wordt dan een onderdeel van uw tuin. Bij ons worden de hagen automatisch gesnoeid, eenmaal in uw tuin moet u ze natuurlijk zelf gaan bijknippen. Voor informatie over het onderhoud kunt u gelukkig altijd op onze site terecht.

Kant-en-klare haag balkon

Kant-en-klare hagen bestellen
Kant en klare hagen bestellen

 

Kant-en-klare haag balkon

Als de haag kant-en-klaar in een pot geleverd wordt, dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de haag in een pot te houden en op een balkon te zetten. Dat is voor veel mensen verrassend nieuws, want haagplanten op het balkon, dat klinkt futuristisch. Met de moderne kant-en-klare hagen is het echter heel goed mogelijk. Kijk natuurlijk wel eerst na of uw haagplant veel of juist weinig zon nodig hebben – de omstandigheden op uw balkon moeten wel geschikt zijn! Let ook op de soort - is een kleine, goed te snoeien haag niet het beste voor op een balkon?

Haag kant-en-klaar kopen

Kleine kant-en-klaar-hagen

Een kant-en-klare haag hoeft niet heel groot te zijn. Haagplanten.net levert ook mooie kleine haagjes, die nog gemakkelijker aan te planten zijn. Een grote haag planten is toch een karwei dat u samen met anderen zult moeten doen. Onze kleine haagjes kunt u zelf snel planten. U kunt ze klein houden door ze kort te snoeien, dat is erg charmant. Uiteraard kunt u ze ook gewoon tot volle wasdom laten komen. Bepaalde soorten hagen groeien bijzonder snel, klein kopen is dan allerminst een belemmering. Met kant-en-klare hagen heeft u weer echt iets te kiezen!

Kant-en-klare hagen bestellen

Kant-en-klare hagen bestellen

Bij haagplanten.net kunt u nu gewoon kant-en-klare hagen bestellen. Dat gaat zoals altijd bijzonder gemakkelijk, want onze webwinkel is heel klantvriendelijk ingericht. U kunt uw voorkeuren invoeren in de webwinkel en zo de haag die u hebben wilt bij ons bestellen. Wij zorgen dan voor de snelle levering. In korte tijd zal uw tuin een nieuw gezicht krijgen!