Kant-en-klaar hagen: wat bieden wij aan?

Kant-en-klaar hagen: wat bieden wij aan?

Kant-en-klaar hagen kopen

Hebt u geen tijd om iedere dag in de tuin te staan, maar wilt u wel een tuin met een romantische uitstraling, die er het hele jaar mooi bij staat? Wilt u wel graag haagplanten maar weet u niet hoe u ervoor moet zorgen en bent u niet bereid jaren te wachten totdat uw haag eindelijk volgroeid is? Geen nood, wij hebben de perfecte oplossing voor u: kant-en-klaar hagen. Deze hagen zijn door onze kwekers optimaal verzorgd en voorbereid op hun tweede leven in uw tuin! Dan weet u zeker dat u een haag met de beste eigenschappen krijgt. Het enige wat u hoeft te doen is, wanneer de haag aan huis geleverd wordt, hem met verpakking en al in de grond te zetten. Verdere instructies voor het planten vindt u op onze site.

Wij bieden verschillende soorten hagen in kant-en-klaar vorm aan, namelijk: beuken, haagbeuken, beuken, laurierhagen, taxussen, klimopplanten en zelfs nog meer! U hebt dus een uitgebreid assortiment tot uw beschikking. Verder maken wij nog een onderscheid tussen grote haagelementen, kleine haagelementen en potgekweekte haagelementen. Deze hebben allemaal hun eigen pluspunten. Grote haagelementen hebben een hoogte van 200 centimeter en een breedte van 100 centimeter. Deze haagelementen zorgen ervoor dat u gelijk een volgroeide, hoge haag in uw tuin kunt planten, handig ter afscheiding van uw erf. Kleine haagelementen hebben een hoogte van 60 centimeter (bij de buxus overigens 30 centimeter). Daarmee kunt u rap en eenvoudig een kleine haag maken, bijvoorbeeld voor op een terras of balkon, of om uw bloemenperken te omheinen. De laatste categorie haagelementen zijn in een speciale pot gekweekt en daardoor zijn ze het hele jaar geschikt om te planten, in tegenstelling tot de andere soorten.

Kleine haagelementen
Grote haagelementen
Potgekweekte haagelementen

 

Uw haag planten is eenvoudig genoeg met wat hulp. Als u drie of vier mensen bij elkaar weet te krijgen, kunt u uw haag in één enkele morgen planten. Dat is natuurlijk ook nog eens heel gezellig! Daarmee kunt u de zware arbeid wat verlichten. Maar dan heeft u ook wat! Als u wilt ontdekken welke haagplant het mooist zou zijn in uw tuin kunt u daar natuurlijk uitgebreide informatie over vinden op onze site. De buxus is geschikt om uw tuin er klassiek uit te laten zien en uw bedrijf net dat beetje extra professionaliteit te bezorgen. De klimop is een snelle groeier, die binnen no time een hele muur overwoekerd heeft! U moet deze plant flink in het gareel houden, maar hij is desondanks een favoriet van veel tuineigenaren. Wat u ook kiest, Haagplanten.net heeft het voor u ter beschikking! Als u geïnteresseerd bent in het hele proces van kweker naar uw voordeur van de kant-en-klaar haag kunt u een filmpje bekijken op onze site. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat onze klanten een kijkje achter de schermen kunnen nemen zodat ze ervan op de hoogte zijn waar hun planten vandaan komen. U kunt verder uiteraard altijd bij ons terecht met vragen! Wij zijn nu eenmaal van de beste service en laagste prijzen. Alles voor de klant!