Hedera kopen

Hedera kopen

Hedera kopen

Ziet u het al helemaal voor u? Lekker buiten zitten op een zonnige dag, drankje in uw hand en een klimophaag om de jaloerse blikken van de buren buiten te houden? Dan is dit het moment om uw hedera te kopen. In plaats van een tripje naar het tuincentrum te maken, kunt u dit via Haagplanten.net direct doen van achter uw bureau. Kies uit of u liever een gewone hedera of een Ierse hedera wilt en kijk in onze catalogus wat de opties zijn. Wij verkopen op Haagplanten.net klimop in pot van verschillende lengtes en de Ierse klimop is ook verkrijgbaar als kant-en-klaarhaag.

Hedera in een pot

Hedera in een pot

Onze potplanten zijn het hele jaar door leverbaar. Ook kunnen ze in principe het hele jaar door geplant worden, behalve bij vorst en aanhoudende droogte. Een voordeel van een klimop in een pot, is dat hij niet direct geplant hoeft te worden. Als de weersomstandigheden onverwacht toch ongunstig zijn, of er iets anders tussen komt, kunt u de hedera makkelijk een paar weken in de pot laten staan. Zolang deze maar genoeg water krijgt, is er niets aan de hand. Onze potplanten zijn logischerwijs ook goedkoper dan onze kant-en-klaar haag, omdat de kweek minder tijd en energie kost. Een nadeel is wel dat het een tijdje kan duren voordat uw haag blikdicht is.

Hedera als kant-en-klaar haag

Hedera als kant-en-klaar haag

Het grote voordeel van kant-en-klaar hagen is dan weer dat ze direct bij de levering al blikdicht zijn. U hoeft zelf dus niet meer te wachten tot uw klimop eindelijk dichtgegroeid is. Onze kant-en-klaar klimop wordt geleverd met een ondersteuning erbij, waar de klimop omheen gegroeid is. De hedera in een pot heeft nog geen ondersteuning. Deze zult u zelf van tevoren moeten aanleggen, voordat u de hedera gaat planten. Let bij het planten van de kant-en-klaar haag op dat deze nogal zwaar kan zijn. Waarschijnlijk is het handig een paar mensen uit te nodigen om te helpen. Dit is beter voor uw rug, en ook nog eens veel gezelliger.

Onze klimop

Onze klimop

In onze catalogus vindt u alle soorten hedera die wij verkopen. Wij hebben al voor u berekend hoeveel planten u per strekkende meter nodig heeft. U hoeft dus alleen nog maar in te vullen hoe lang uw haag moet worden en wij doen de rest voor u. Ook kunt u zelf kiezen in welke week de klimop geleverd moet worden. Zo weet u zeker dat u tijd heeft om uw klimop te planten. De hoogte van de plant is bij ons altijd gemeten zonder de wortels erbij. De lengte die er staat is dus ook echt het gedeelte dat boven de grond uit steekt. U mag ervan uitgaan dat onze prijzen zo laag mogelijk zijn. Haagplanten.net probeert daarin echt concurrerend te zijn. Kijkt u dus gerust even rond op onze website en zoek uit welke plant voor u het meest geschikt is.