Haagconiferen kopen

Haagconiferen kopen

Op Haagplanten.net kunt u vijf verschillende soorten haagconiferen kopen die bijna allemaal nog verschillende varianten hebben. Er is dus meer dan genoeg keuze. Om erachter te komen welke conifeer het meest geschikt is voor uw tuin, kunt u kijken naar grondsoort, hoeveelheid zonlicht, ruimte en uiteraard naar welke plant u zelf het mooist vindt. Bij elk van onze soorten coniferen staat een korte beschrijving van de bijzondere kenmerken van de conifeer en de omstandigheden waaronder deze het beste groeit.

Coniferen bestellen

Coniferen bestellen

Als u een soort heeft uitgekozen, kunt u naar beneden scrollen op de pagina. U komt dan direct uit bij de catalogus van die soort. De meeste van onze haagconiferen zijn te koop met een kluit of in pot. De taxus baccata is als enige te krijgen met blote wortels. Op die manier is hij goedkoper, maar ook kwetsbaarder dan de planten met een kluit of pot. Een aantal van onze soorten zijn ook te krijgen als kant-en-klaar haag. Dit is handig als u binnen korte tijd een blikdichte haag om uw tuin wilt hebben staan. Onze kant-en-klaar hagen zijn al volledig uitgegroeid en kunnen als elementen naast elkaar geplaatst worden om binnen een dag een mooie, volle haag om uw tuin te vormen.

Bij het besluiten hoeveel planten u gaat bestellen, moet u weten hoe lang uw haag is. In onze catalogus kunt u zowel het aantal benodigde planten invullen als het aantal meter haag dat u nodig heeft. In dit laatste geval berekenen wij voor u hoeveel coniferen nodig zijn om een volle haag te maken. De hoogte die aangegeven staat bij de planten is gemeten zonder de wortels erbij. Het gaat hier dus echt om het gedeelte dat boven de grond uitsteekt. Vanzelfsprekend zijn de lagere coniferen goedkoper dan de hogere.

Levering van coniferen

Levering van coniferen

Bij het bestellen kunt u zelf kiezen in welke week ze geleverd worden. Bij coniferen waarbij ‘directe levering’ staat is het mogelijk deze de volgende week al in huis te hebben. De verzendkosten worden berekend aan de hand van de afstand en uw bestelling. Coniferen met blote wortels worden geleverd in dozen via een pakketdienst. Dit maakt de verzendkosten een stuk lager dan bij grotere bestellingen. Deze worden geleverd in een kleine of grotere vrachtwagen op zogenaamde éénrichtingspallets. Deze pallets blijven na de levering bij u achter en hoeven dus niet mee teruggenomen te worden.

Vergeet niet dat, op de potplanten na, alle coniferen direct na de levering geplant moeten worden (lees meer over coniferen planten en coniferen snoeien). Laat ze dus bezorgen op een moment dat u tijd heeft om flink aan de gang te gaan. Omdat de meeste coniferen nogal zwaar zijn, is het handig om vrienden of familie om hulp te vragen bij het aanleggen van uw nieuwe haag.

Op Haagplanten.net doen wij er alles aan om het bestellen en ontvangen van coniferen en andere haagplanten zo soepel, goedkoop en eenvoudig mogelijk te laten gebeuren. Coniferen kopen op Haagplanten.net is een prettige ervaring, probeer het ook eens!