Groenblijvende bomen

Groenblijvende bomen

Er is van de kant van onze klanten vaak vraag naar groenblijvende/wintergroene haagplanten. Niet zo vreemd, want een tuin die het hele jaar door groen is geeft een frisse aanblik. Zelfs in de barre, kille maanden is er dat kleine sprankje hoop in de vorm van een tuin die barst van leven. Echter betekent het label ‘wintergroen’ niet automatisch dat een haagplant goed bestand is tegen alle mogelijke weersomstandigheden, of in ieder bodemtype kan groeien. Daarvoor zult u een speciale haagplant met deze specifieke eigenschappen moeten zoeken. Gelukkig zijn wij er om u op weg te helpen. Dat maakt immers onderdeel uit van de service van Haagplanten.net. Wij zijn niet alleen een webshop: wij zorgen ervoor dat onze klanten basiskennis kunnen opdoen over haagplanten, door uitgebreide informatie te leveren. Zo staat u er niet alleen voor.

In de webshop van Haagplanten.net heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende Groenblijvende bomen, naast een aantal soorten groenblijvende struiken. Vaak worden groenblijvende bomen, zoals coniferen, in de tuin geplant om voor privacy te zorgen. Maar net zo goed kunnen deze bomen toegepast worden als sierbomen: plant bijvoorbeeld een boom en maak haar het pronkstuk van uw tuin. Bomen die voor privacy moeten zorgen hebben idealiter een dicht bladerdek, zodat u geheel afgeschermd bent van de buitenwereld. Wij verkopen een aantal bomen die aan deze eis voldoen en die mooi wintergroen zijn. Naast de coniferen, die enorm populair zijn onder onze klanten, zijn er ook nog andere soorten groene bomen die als warme broodjes over de toonbank gaan in onze webshop. De fagus sylvatica (groene beuk) hoort hier bijvoorbeeld bij, ook al gaat het hier om een inheemse, officieel bladverliezende haagplant. De blaadjes blijven echter aan de takken hangen in de winter, weliswaar niet groen, maar de haag blijft wel zichtdicht, zodat het effect hetzelfde blijft, De beukenhaag bereikt binnen korte tijd een aanzienlijke dichtheid en gedijt vrijwel overal goed. De groene beuk heeft prachtige bladeren en verandert door de seizoenen heen van uiterlijk. Van prachtige bloesems in de lente tot bladeren die roodbruin kleuren in de herfst. 

Groenblijvende bomen op Haagplanten.net

Groenblijvende bomen op Haagplanten.net

Niets is eenvoudiger dan een groenblijvende boom bestellen op Haagplanten.net! Onze webshop is aangepast aan de wensen van onze klanten. Via links op onze homepage komt u snel en eenvoudig waar u moet zijn. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een thuja, taxus of beukenhaag, dan hoeft u slechts twee keer te klikken en u bent op de juiste pagina. Vanaf daar wordt het alleen maar simpeler. U kunt direct zien hoeveel u moet betalen per meter (bomen), zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan. Daarna hoeft u slechts op bestellen te klikken en af te rekenen. De rest regelen wij. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling uitvoerig gecontroleerd wordt alvorens deze de kwekerij verlaat. Onze kwekers pakken de bestelling met zorg in, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze in uitstekende conditie bij u aan de deur verschijnt. Zoekt u dan een geschikte plek in uw tuin?