Producten vergelijken
  1. Verwijder dit artikel
Voeg meer producten toe om te kunnen vergelijken Vergelijken
Geen producten geselecteerd.

Merkt u dat het niet goed gaat met uw haag? Wordt deze minder mooi of gaan er 1 of meerdere planten dood? De kans is groot dat de bodem niet goed is of dat de plant niet juist verzorgd is. Neem contact met ons op wanneer je iets vreemds constateert aan uw haag. In de meeste gevallen kunnen wij u adviseren zodat u weer volop kunt genieten van uw haag. 

Wanneer uit een krabtest blijkt dat uw plant(en) toch zijn overleden dan kunt u korting krijgen op de aanschaf van de vervangende planten.

100% garantie is niet mogelijk, omdat de verzorging niet te controleren is. Om in aanmerking te komen voor garantie ontvangen wij uw melding met ordernummer en drie foto’s van de haag. Een van veraf waar de volledige haag op staat, een van dichtbij en een detailfoto. De hoogte van de korting is afhankelijk van de termijn waarbinnen uw planten(en) zijn gestorven.

Wij staan als verkoper in voor de kwaliteit van al onze producten. Producten moeten namelijk wel beantwoorden aan de redelijke verwachting die je hiervan als klant mag hebben. Mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan vernemen wij dat graag en gaan wij gezamenlijk op zoek naar een passende oplossing. Deze ‘wettelijke garantie’ geldt onverminderd eventuele extra aangeboden garanties.