Pot

 1. Kardinaalsmuts ‘Emerald ’n Gold’ (20+ cm)
  Vanaf € 2,70
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  5.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Pot

  Minimum bestelaantal: 10

  Aantal:
  10+
  € 3,80
  15+
  € 3,20
  50+
  € 2,80
  200+
  € 2,70

  Directe levering

Kardinaalsmuts 'Emerald 'n Gold' – onze informatie

Kardinaalsmuts Emerald 'n Gold

'Emerald 'n Gold' als haagplant

De kardinaalsmuts 'Emerald 'n Gold' is een graag gezien lid van de euonymus-familie. Deze haag valt op door z'n mooi geschakeerde groen-gele bladeren, een verschil met de klassieke 'Emerald 'n Gaiety', die juist groen-wit kleurt. De “gouden” gloed, die deze haagplant haar naam gegeven heeft, is onmiskenbaar de grote charme van de 'Emerald 'n Gold', maar ook verder heeft deze plant alle goede eigenschappen van een kardinaalsmutshaag.

Net als de 'Emerald 'n Gaiety' is de kardinaalsmuts 'Emerald 'n Gold' goed winterhard. Vorstschade kan voorkomen, in de vorm van een rode kleur in de bladeren, maar deze vorstschade trekt in het warme seizoen weer weg, zodat u er verder geen last van zult hebben. De kardinaalsmuts 'Emerald 'n Gold' laat zich gemakkelijk snoeien en wordt niet heel groot, de plant is dus ideaal voor de kleinere tuin, of in combinatie met andere planten.

Kardinaalsmuts Emerald 'n Gold online

Kardinaalsmuts 'Emerald 'n Gold' online

Haagplanten.net is een webshop voor haagplanten. Bij ons koopt u al deze planten dus gewoon online. Het concept is simpel: wij kopen de beste planten in bij de beste kwekerijen, en u bestelt bij ons. Zo slaat u veel tussenstappen over en kunt u dus van een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding profiteren. Bovendien is de keuze groot, met planten als de kardinaalsmuts 'Emerald 'n Gold' verdiepen wij ons assortiment, zodat u voor interessante combinaties van planten kunt kiezen, of echt originele haagplanten.

De kardinaalsmuts 'Emerald 'n Gold' is door ons geselecteerd omdat deze plant over de eigenschappen beschikt die wat ons betreft ideaal zijn voor de tuinen van onze klanten. We merken dat er vraag is naar relatief kleine, informele hagen met een mooi kleuraccent. De 'Emerald 'n Gold' past natuurlijk perfect in dat plaatje. Overweeg eens om deze plant in een gemengde haag van euonymus-soorten op te nemen, dat geeft een prachtig effect! Bent u benieuwd naar de andere soorten haagplanten? Bijvoorbeeld de buxustaxusconiferenlaurierbeukenhaag of haagbeuk.