Pot

 1. Kardinaalsmuts 'Emerald ’n Gaiety' (20+ cm)
  Vanaf € 2,70
  Kwaliteit:
  Normale kwaliteit
  Plantafstand:
  5.0 Stuk(s) per meter
  Wortel:
  In Pot

  Minimum bestelaantal: 10

  Aantal:
  10+
  € 3,80
  15+
  € 3,20
  50+
  € 2,80
  200+
  € 2,70

  Directe levering

Kardinaalsmuts 'Emerald 'n Gaiety' – Onze informatie

Kardinaalsmuts 'Emerald 'n Gaiety

Emerald 'n Gaiety als haagplant

Groen en wit maken samen 'n mooie kleurcombinatie, of tenminste, dat vinden wij bij Haagplanten.net, zoals u aan het design van onze website kunt zien. De kardinaalsmuts 'Emerald 'n Gaiety' is wat dat betreft een haagplant die goed bij onze winkel past. Het groen-witte gebladerte van deze haag is een mooi accent voor in de tuin. Deze euonymus-achtige ontbreekt dus zeker niet in ons assortiment!

Kardinaalsmuts, of Euonymus, is een groenblijvende heester met goede eigenschappen voor tuinen in onze regio. De haag groeit vrij compact, zodat ze ook erg geschikt is voor kleine tuintjes. De kardinaalsmuts 'Emerald 'n Gaiety' is goed winterhard, eventuele vorstschade openbaart zich door een verkleuring van de bladeren, maar dat trekt vanzelf weer weg. In het najaar ontwikkelt de haag besjes die worden gesmaakt door de vogels in de tuin (maar voor mensen giftig zijn).

Kardinaalsmuts Emerald 'n Gaiety bestellen

Kardinaalsmuts Emerald 'n Gaiety bestellen

U kunt de groen-witte kardinaalsmuts Emerald 'n Gaiety bestellen via het bestelmenu op deze pagina. Haagplanten.net heeft het online bestellen van tuinplaten eenvoudig gemaakt, met een overzichtelijk bestelmenu in de eerste plaats, maar natuurlijk ook met een groot assortiment en steeds de hoogste kwaliteit, zodat volop keuze hebt, en altijd zeker kunt zijn van de kwaliteit van uw haagplant. Bent u benieuwd naar de andere soorten haagplanten? Bijvoorbeeld de buxustaxusconiferenlaurierbeukenhaag of haagbeuk.

Bestel de kardinaalsmuts 'Emerald 'n Gaiety' via deze pagina, en winkel daarna nog even verder: juist kleinere hagen als de kardinaalsmuts kunnen prachtig gecombineerd worden met andere haagplanten en ze staan ook prachtig in een gemengde haag. Meng de Emerald 'n Gaiety met andere euonymus-soorten, of met andere groenblijvende haagplanten, uw tuin wordt er alleen maar aantrekkelijker door.