Beuken kopen

Beuken kopen

Beuken kopen

Wilt u een beukenhaag gaan planten? Beuken kopen kan tegenwoordig eenvoudig online. Online winkelen heeft vele voordelen. Behalve het gemak – u hoeft uw stoel niet uit – is dat in ons geval ook de prijs. Beuken koopt u op internet veel voordeliger dan in een regulier tuincentrum. Het begin van een mooie beukenhaag in uw tuin zou dan ook zomaar onze website kunnen zijn!

Beuken, bij dat woord denken mensen in de eerste plaats aan grote bomen, die los in het landschap staan of in uitgestrekte wouden groeien. Als haagplant is de beuk echter ook heel goed geschikt. Er is niet veel onderhoud voor nodig om van beuken een haag te maken die uw tuin kleur geeft – in de zomer, maar ook in de herfst en de winter. Hier leest u meer over de eigenschappen van deze bijzondere boom.

Beukenhaag altijd in blad

Beukenhaag altijd in blad

Een grote loofboom die zijn bladeren verliest, zo kennen we de beuk allemaal. Maar in een haag gedraagt de beuk zich verrassend anders. Doordat de takken elkaar beschutten tegen wind en koude vallen de bladeren van een beuken haag niet af. Alleen bij extreem weer, zoals harde wind of heel strenge nachtvorst, kunnen beukenhagen hun blad verliezen, maar zelfs dan blijft er meestal nog genoeg hangen om ’n mooie dichte haag over te houden.

De bladeren van de beuk verkleuren in de loop van het jaar. In de herfst krijgen ze hun opvallende winterkleur. Veel mensen vinden dat erg charmant, zo ziet u de loop van de seizoenen zonder dat uw haag kaal wordt. In de lente verdringen nieuwe blaadjes de oude, die de hele winter zijn blijven hangen. Een beukenhaag is een haag vol leven, dat maakt deze plant zo aantrekkelijk. Bij Haagplanten.net kunt u, naast de gewone fagus sylvatica, ook rode beuk kopen. Wilt u graag meer lezen over de verschillende soorten beukenhaag die we hebben, zoals inderdaad de rode beuk? Volg de links in deze tekst om de informatiepagina's te vinden over onze beukenhagen!

De Beukenhaag bij Haagplanten.net

De Beukenhaag bij Haagplanten.net

Online een beukenhaag kopen, onze klanten zijn er enthousiast over. Toch horen we vaak wel dat ze in het begin aarzelden. Het is natuurlijk een andere manier van winkelen dan u gewend bent, dat begrijpen we. Maar in de praktijk gaat het om dezelfde dingen: goede service, duidelijke informatie, hoge kwaliteit. Dat vinden we allemaal prettig. Haagplanten.net biedt deze dingen in combinatie met verrassend lage prijzen voor onze beukenhagen. Ook beukenhagen zijn bij ons erg betaalbaar.

Wat kost een beukenhaag in onze webwinkel? Dat hangt van uw voorkeuren af, bijvoorbeeld van de manier waarop u de beukenhaag wilt gaan planten (lees meer over beukenhaag planten). Wij zijn er trots op dat we in alle prijsklassen concurrerend zijn. Haagplanten.net hoopt zo ook de beuk weer voor iedereen betaalbaar te maken.